Jesé: Hiszek abban, hogy erõsebben fogok visszatérni

Jesé a Schalke elleni Bajnokok Ligája párharc visszavágóján szenvedett komoly sérülést, melynek köszönhetõen hat hónapos kihagyás vár rá. A fiatal támadó azonban bízik abban, hogy képes lesz erõsebben visszatérni, a felé irányuló szeretetért pedig nagyon hálás.

A sok támogató üzenetrõl: „Nagyra értékelem a sok szeretetet, amit kaptam, minden egyes buzdítást arra fogok használni, hogy megerõsítsen és még nagyobb elszántsággal akarjak visszatérni, hogy azt csinálhassam, amit tudok, vagyis futballozhassak. Nem szabad elkapkodnom semmit.”

Hogy érzi magát? „Már jobban. Az operáció egy kicsit megviselt, mivel életemben elõször volt szükség ilyesmire. Jól ment, most pedig már a felépülés jár az eszemben, ami a legfontosabb és egyetlen dolog, amit kihozhatok ebbõl a balszerencsébõl. A szurkolók azóta mindig nagy szeretettel fordultak felém, amióta az elsõ csapat játékosa vagyok, ezt szeretném nekik megköszönni. Most egy darabig nem fogok játszani, de még erõsebben fogok visszatérni.”

Megbecsülés: „Beszéltem az elnökkel. Végig kapcsolatban álltunk. Ha nem engem, akkor az ügynökömet hívja. Személyesen mondtam köszönetet neki telefonon. Hálás vagyok a szeretetért, amit tõle és a csapattársaimtól kaptam, szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a Real Madridnál. Sok dologban fogok javulni. El kell felejteni a rossz dolgokat és pozitívan kell hozzáállni mindehhez. Biztos vagyok benne, hogy erõsebben térek majd vissza.”

El Clásico és BL-sorsolás: „Beszéltem a többiekkel és az edzõvel telefonon, teljes mellszélességgel mellettük állok a Clásicón. Mondtam nekik, hogy ami velem történt, az egy extra motiváció lehet, õk pedig azt mondták, hogy ha gyõzni fognak, akkor a gyõzelmet nekem ajánlják majd. A Dortmund egy nagyszerû csapat, a tavalyi évhez képest változott a keretük, de rajtunk múlik minden.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK