Carvajal: Kritikus lesz az elsõ tizenöt perc

Carlo Ancelotti mellett Dani Carvajal állt az újságírók rendelkezésére a Dortmund elleni visszavágó elõtt megrendezett szokásos sajtótájékoztatón. A játékos szerint a Dortmund mindent megtesz majd a továbbjutásért, de a Madrid sem védekezni utazott Németországba.

„Ez lényegében egy döntõ. Nagy az elõnyünk, de nincs még lezárva a párharc. Mindent bele fognak adni, mi pedig nem elmélkedni megyünk, hanem mindent meg fogunk tenni a gyõzelemért. A stadionjuk nagy nyomás alá helyez téged, az elsõ negyed óra kritikus lesz, mivel a szurkolóik ûzni fogják õket és megpróbálnak gyorsan gólt szerezni, hogy nyíltabbá tegyék a küzdelmet.”

„Az elsõ mérkõzésen voltak lehetõségeik, a védelem kulcsfontosságú lesz. De nem mehetünk ki úgy, hogy bebetonozzuk magunkat, meg fogjuk próbálni megszerezni a vezetést. Az állás ellenére nem fogunk beállni, sõt, a sebességünkkel és tûzerõnkkel komoly gondot tudunk nekik okozni.”

„Még egy év sem telt el, amióta visszatértem, tavaly még Németországban játszottam, holnap pedig újra ott lépek pályára. Ez is remek példája annak, hogy kemény munkával mennyi mindent el lehet érni. Nagyon fontos mérkõzés lesz, nagy lelkesedéssel kezdünk neki, azzal a céllal, hogy továbbjutunk az elõdöntõbe.”

„Madridistaként nagyon várom a visszavágót, a csapat az elsõ meccsen is odatette magát. Megpróbáljuk élvezni a játékot.”

„Busquets? Nem akarok olajat önteni a tûzre. Mindenki levonhatja a következtetéseket a képekbõl. A Dortmund elleni meccsre koncentrálok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK