Lewandowski: Még mindig van egy minimális esélyünk

Robert Lewandowski tavaly négyszer talált be a Real Madrid kapujába egy meccsen. Õ sem gondolja, hogy ezt a teljesítményt megismételheti, de a továbbjutásra lát egy minimális esélyt.

„Tavaly egy kicsit más volt a helyzet. Ha az emberek azt gondolják, hogy megint négy gólt fogok lõni, az egy kicsit õrültség.”

„De még mindig van egy minimális esélyünk. Dortmundban játszunk és itt veszélyesek vagyunk. Mindent bele akarunk adni és 90 vagy 95 percen át fogunk küzdeni.”

„Szomorú voltam, amiért nem játszhattam Madridban. Láttam az elsõ meccset, idegesebb voltam, mintha a pályán lettem volna. Rendkívül nehéz volt ez számomra, remélem, hogy sosem kell így kihagynom egyetlen mérkõzést sem még egyszer. Ez a meccs sem lesz könnyû.”

„A Madrid csúcsformában van. Mi tavaly egy teljesen más csapat voltunk. Rengeteg a sérültünk, de vannak jó játékosaink, van bennünk potenciál.”

„Amikor csatlakoztam a Dortmundhoz, tudtam, hogy fejlõdhetek, keményen dolgoztam minden évben, egyszerûen jobb játékos akartam lenni. Elõször az Európa-ligában, majd a Bajnokok Ligájában játszottam. Négy csodálatos évet töltöttem el itt. De még nincs vége.”

Forrás: uefa.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK