Cristiano: A sérülés elmúlt, még hat-hét évet akarok játszani

A portugál azt mondja, teljesen felépült térdproblémáiból: „Fantasztikus lehetõség, hogy egyetlen szezonon belül hat különbözõ címet hódíthatunk el. Már el is felejtettem a sérülést. Nagyon jól érzem magam. Szeretnék még hat vagy hét évig futballozni” – mondta Cristiano Ronaldo egy tokiói rendezvényen.

A szezonról: „Lehetõségünk van megnyerni hat címet. Ez fantasztikus. Nagyon rá vagyok pörögve erre. A sérülésemet már el is felejtettem, jól érzem magam, jó formában akarom kezdeni a bajnokságot. A lehetõ legjobb formámat akarom nyújtani a következõ évben is, ahogy mindig. Minél jobban akarok teljesíteni, segíteni a csapatot, gólokat szerezni, címeket nyerni. Ezek a céljaim erre a szezonra.”

Sikereirõl: „Köszönetet kell mondanom azért, hogy lehetõségem volt a világ számomra két legjobb klubjában játszanom, a Manchester Unitedban és a Real Madridban. Nagyon boldog vagyok mindazért, amit a karrierem során elértem. Remélem, hogy még sokat játszhatok, hat vagy hét évet is.”

A nyomás: „Ha a Real Madridban játszol, mindig van rajtad nyomás, hiszen ez a világ legfontosabb klubja. Épp ezért mindig készen kell állni arra, hogy az ember kihozza magából a maximumot. 100%-ig a hivatásomnak szentelem magam, és addig így is teszek majd, amíg véget nem ér a karrierem.”

A kezdetek: „Emlékszem, mennyire fiatal voltam, mikor elindultam ezen a pályán. Csak 11 éves voltam és követtem az álmaimat. Támogatott a családom, 16-17 évesen már profi labdarúgó voltam. Az én üzenetem a következõ: higgy magadban, dolgozz keményen, 100%-ig tedd oda magad és álmodj.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK