James: Zidane volt a példaképem, mindig madridista voltam

„Tudom, hogy nagy itt a nyomás, de készen állok” – mondta James Rodríguez elsõ sajtótájékoztatóján. Bevallotta: „Mindig is madridista voltam, a példaképem pedig mindörökké Zidane.”

Üzenet Kolumbiának: „Errõl a pillanatról álmodtam mindig. Itt történelmet írhatok. Tudom, hogy nagy a nyomás, de készen állok arra, hogy szembenézzek vele. Itt mindig nyerni akarnak, fõleg a Bajnokok Ligájában. Ezzel együtt kell tudni élni. Remélem, hogy ez a csodás álom remekül fejezõdik majd be.”

Az üzlet: „Részemrõl mindent megtettem azért, hogy itt lehessek, onnantól kezdve, hogy tudtam az érdeklõdésrõl. Segíteni jöttem.”

Az Uruguay elleni gól: „Már elõtte is figyeltek engem és beszélgettünk. Nem hiszem, hogy ez döntött, a gól csak egy plusz volt.”

Példaképek: „Mindig is csodáltam Zidane-t.”

Poszt: „Mindenhol jól érzem magam, ahová az edzõ tesz. Középen, jobb vagy bal szélen.”

A Real Madrid harmadik legdrágább futballistája: „Nem beszélek a számokról. Csak segíteni akarok és történelmet írni, örömet okozni a Real Madrid szurkolóinak:”

A 10-es szám: „Mindig ezt a számot használtam, de itt még a 100-as mezt is felvettem volna. Bárcsak nyerhetnék címeket.”

Képességek: „Nekem is jót tesz és örömet okoz, hogy ilyen sztárokkal játszhatok. Biztosan sokat fogok tanulni.”

Vakáció: „Elsején érkezem és remélem, már akkor elkezdhetek edzeni.”

Elsõ emlékek: „Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos. Mindig is a Madridért szorítottam. Mindig követtem és arról álmodtam, hogy majd itt játszhatok.”

Falcao érkezése: „Nem mondott nekem semmit. Nem az én hatásköröm, hogy errõl beszéljek. Falcao egy remek gólszerzõ és játszhatna itt, de a klubnak kell dönteni.”

A társak: „Mind remek emberek, mellettük játszani csodás lesz. Remélem, boldog leszek, és folytatódik a trófeák bezsebelése.”

Porto: „Mindig is gyõztesnek számít majd Portugáliában. Bárcsak sok címet nyernének!”

Család: „Köszönöm nekik, hogy velem vannak.”

Kezdõcsapat: „Nem evidens. Jól akarok dolgozni és ki szeretném használni a lehetõségeket.”

Kroos: „Nagyon tehetséges, de nem csak õ. Mindenki, aki itt van, gyõztes mentalitással játszik.”

Az érzések, mikor belépett a Bernabéuba: „Nincsenek rá szavak. Arról álmodom, hogy gyõzelmeket aratok itt, és mindig itt játszom majd.”

Szuperkupa: „Edzeni fogok, de a mester dönt.”

Vallás: „Hívõ vagyok. Kértem az Urat, hogy adjon tehetséget és erõt ahhoz, hogy szembenézhessek mindezzel. Mindig segített a karrieremben.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK