Los Angelesben Gareth Bale a sztár

A Real Madrid Los Angeles-i edzõtáborában Gareth Bale a sztár – legalábbis egyelõre. James még nincs a láthatáron, Cristiano pihenését tölti, Iker és Ramos pedig még nem érkeztek meg, így minden szem a walesi szélsõre szegezõdik.

A Real Madrid amerikai túrájának elsõ napján a támadó láthatóan élvezte a helyzetet, mind a pályán, mind azon kívül. Ráadásul remekül reagálta le a középcsatárként való szerepeltetését, hiszen Ancelotti a csatárok hiányában ezt a szerepet szánta neki az edzésen. Emellett több autogramot osztott ki, mint bárki más, biztosítva, hogy egyetlen szurkoló se távozzon csalódottan. Ezt egyébként a Real Madrid korábbi csillaga, David Beckham is mindig megtette, a szurkolókra mindig volt ideje.

Bale most kiélvezi azt a „luxust”, hogy végre van ideje normálisan felkészülni az idényre, stressztõl mentesen, nem úgy, mint a tavalyi nyáron, amikor is az átigazolási idõszak lezárásának utolsó pillanatában csatlakozott a klubhoz, több hónap kihagyás után.

A klub gólzsákjai közül neki kell fizikailag a legjobb formában megérkeznie Cardiffba, az UEFA-szuperkupa döntõjére, hiszen nem szerepelt a világbajnokságon. Emellett extra motivációt jelent számára az is, hogy hazai környezetben emelheti magasba a trófeát.

A klub nagy elvárásokkal tekint Bale második évére. „Ha úgy tudott 19 gólpasszt és 22 gólt összehozni, hogy nem volt 100%-os állapotban, el lehet képzelni, hogy mire lesz képes ebben a szezonban.” A Bernabéuban legalábbis ezt beszélik. Gareth viszont reméli, hogy végre megtalálja az állandóságot, ami eddig hiányzott madridi karrierjébõl.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK