Carlo Ancelotti: Az átigazolási szezonnak vége

A Real Madrid lezártnak tekinti az idei átigazolási szezont. Carlo Ancelotti a Fiorentina elleni barátságos mérkõzés elõtt beszélt Khedira és Di María helyzetérõl, Keylor Navas bemutatkozásáról és a kapuskérdés megoldásáról, valamint a középpálya összeállításáról.

Az átigazolási szezonról: „Az átigazolási idõszak számunkra véget ért, és nem fogjuk újra megnyitni.”

Di María és Khedira helyzetérõl: „A Real Madrid játékosai. A Sevilla elleni Szuperkupa mérkõzésen azért számítottam más játékosokra, mert õk augusztus 5-én érkeztek meg, és csak Kroos játszott ezen a találkozón. A mai mérkõzés kiváló lesz nekik, hogy belelendüljenek és javítsanak a fizikai állapotukon.”

Xabi Alonso szerepérõl: „Õk hárman (Xabi, Kroos és Modric) minden gond nélkül játszhatnak együtt is. Nem tudom, hogy mikor, de ezt a lehetõséget is számításba kell vennünk. Három kiváló minõségû és eltérõ jellemvonásokkal rendelkezõ középpályásról van szó, nem jelenthet problémát, hogy együtt szerepeljenek.”

A Fiorentina elleni hiányzókról (A Marcán Atlético szerepelt, ám más helyeken Fiorentina. A szerz. kieg.): „Modric és Isco nem utaztak velünk. Bale a hátával, Pepe pedig a vádlijával küszködik, és nem fogunk kockáztatni. Cristiano jól van, nincsenek problémái, megfelelõen edzett a Sevilla elleni mérkõzés után. Szerintem egy félidõnyi lehetõséget kap ma, és készen fog állni a Spanyol Szuperkupára.”

A kapuskérdésrõl: „Nem tudom, hogy a Szuperkupában ki fog játszani. A mai egy fontos nap lesz Keylornak, nagyon jó formát mutatott, ideális állapotban van, és megfelelõen ismeri a csapattársait ahhoz, hogy játékba álljon. Késõbb hozzuk meg a döntést, hogy ki fog játszani.”

A Fiorentina elleni barátságos mérkõzésrõl: „Szükségünk van erre a találkozóra, mert vannak olyan játékosaink, akik még nem szerepeltek, mint például Marcelo, Khedira vagy Di María. Ez egy barátságos mérkõzés, és nem hiszem, hogy túl nagy lenne az iram, de megfelelõ lehetõség a szezonra való felkészüléshez.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK