Keylor Navas: Egy nagyszerû közösségbe kerültem

Az elsõ lehetõség Keylornak. A Costa Rica-i kapus ma este mutatkozik be a Real Madrid kapujában azzal a nem titkolt szándékkal, hogy méltó vetélytársa legyen Iker Casillasnak a kezdõbe kerülésért folytatott küzdelemben. Tíz nap telt el a bemutatása óta, Navas pedig már alig várja, hogy felvegye a kesztyût és belevesse magát a karrierje legkeményebb kihívásába.

Az elsõ napokról: „Egy kiváló öltözõi közösségbe kerültem, a csapattársak mindent megtesznek annak érdekében, hogy integrálják az újonnan érkezetteket. Mindig is készen állok a játékra; keményen dolgozom és várom a lehetõséget. Nagyon jól fogadtak a társak. Amikor egy új helyre érkezel, akkor lépésrõl lépésre kell megismerni mindent és mindenkit. Mindannyian barátsággal fogadtak, de eddig Jamesszel vagyok a legközelebbi viszonyban, mivel egy hotelben lakunk. De valóban, mindenki megadja azt a támogatást, amire szükségünk van.”

A kapuskérdésrõl: „Nyugodt vagyok. Igyekszem tenni a dolgomat: dolgozni, edzeni, a szakmai stáb rendelkezésére állni. Amikor szükség lesz rám, igyekszem a legjobb formámat hozni, hogy megháláljam a belém vetett bizalmat. Nem gondolkozom a jövõrõl, sokkal inkább napról napra élek, hogy mindig felkészült legyek abban a pillanatban, amikor szükség van rám.”

A Casillasszal való viszonyáról: „Egy olyan klubba érkeztem, ahol Iker történelmet írt és nagyon sokat adott az embereknek. Jó viszonyban vagyok vele. Ugyanazon a poszton játszunk, de mindannyian emberek vagyunk, megvan a saját életünk, de nyugodtnak kell maradnunk, és az edzéseken azért dolgozni, hogy néhány dolgot meg tudjak tanulni tõle. Akárcsak Pachecótól.”

A Real Madridról: „Minden nagyszerû, egy olyan pillanat, amit az ember szeretne, ha örökké tartana. Nagyon az elvárások, keményen kell dolgozni, majd pedig a pályán bizonyítani, hogy megmaradjon a belénk vetett bizalom. Már sikerült egy kupát megszereznem. Ezek nagyon kellemes élmények, amelyek örökre a szívemben maradnak. Igyekezni fogok, hogy a jövõben is kihasználjam a lehetõségeimet.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK