Chris Coleman: Bale jó helyen van Madridban, nagyon meglepne, ha váltana

Wales szövetségi kapitánya többször védelmébe vette már Gareth Bale-t, most sem volt ez másképp. A szakember szerint a játékos nem hátrál meg, be fogja bizonyítani, hogy képes túllendülni a mélyponton.

„Bale-nek maradnia kellene ott, ahol van. A Chelsea egy óriási és sikeres klub, akárcsak a Manchester United, de a Real Madrid az a Real Madrid. Gareth van elég jó ahhoz, hogy nagy címeket nyerjen, a legmagasabb szinten játsszon, a legnagyobb klubban.”

„Persze ott más a helyzet, mint a Unitednél vagy a Chelsea-nél, mivel bár ott is minden egyes meccsen nagy a nyomás, de Madridban ez már olyan, mint egy elõadás, szórakoztatni is kell.”

„A legjobbak között kell lenned ahhoz, hogy ott játszhass, véleményem szerint pedig Gareth van elég jó ahhoz, hogy címeket nyerjen és a legmagasabb szinten nyûgözzön le mindenkit a Real Madridnál.”

„Beszéltem az ügynökével néhány napja, jól van, nincs semmi probléma.”

„Gareth a világ legdrágább játékosa, ezért mindig ott vannak a háttérben az aljas politikai játszmák. Most egy kisebb vihart kavartak körülötte, de ismerve Gareth-et, nagyon meglepõdnék, ha azt mondaná, elege van, nem fogadja el ezt a helyzetet és haza akarna térni.”

„Mindenkinek vannak jó és rossz idõszakai, ezeken túl kell lépni, õ pedig a hétvégén szerzett két gólt.”

„A szidalmakról pedig annyit, hogy nem csak annyi történt, hogy az emberek kitöltötték a haragjukat rajta, néhány támadás meglehetõsen személyes jellegû volt. Nem lehet azt mondani, hogy Gareth miatt veszített el a csapat két vagy három mérkõzést. Ez egyszerûen nem igaz, de személyesen õt támadták.”

„Nem tudom, hogy mit tartogat számára a jövõ, de azt el tudom mondani, hogy amikor megérkezik hozzánk, nincs semmi probléma. Keményen dolgozik, mindenhol passzol a rendszerbe, játsszon akár a széleken, középen, vagy a 10-es szerepében. ”

„Lehet, hogy Izrael ellen nem játszik jó meccset, de akkor is lõhet egy gyõztes gólt, akár a semmibõl. Nagy a nyomás, de azt már megmutatta, hogy nagy meccseken is képes ezt kezelni. Szeret ott lenni, ahol a nagy dolgok történnek, megérdemli, hogy egy nagy tornán is szerepeljen.”

Forrás: dailymail.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK