Harry Redknapp: Szeretném, ha Bale Madridban maradna

Az angol szakember szerint Bale ott van a futballvilág elitjében, ám ez az idénye nem sikerült a legjobban.

„Nem tudom elhinni, hogy a szurkolók támadják Gareth Bale-t. Tavaly nagyszerû idénye volt, szerzett néhány nagyon fontos és néhány csodálatos gólt, sokkal gyorsabban beilleszkedett, mint vártam.”

„De mindig aggódtam, hogy odamegy Ronaldo mellé, ahol az õ árnyékában kell játszania. Az elsõ szezonjában ez nem így volt, akkor úgy játszott, ahogy várták tõle, de idén nem ment neki ilyen jól.”

„Nem a legnagyobb önbizalommal rendelkezõ srác, egy kedves fickó, valószínûleg elõször tapasztal ilyen mértékû negatív reakciót, ami hatással van az önbizalmára. Az önbizalom pedig kulcsfontosságú a jó teljesítmény nyújtásához.”

„Én szeretném, ha maradna Madridban. Számomra még mindig a világ öt legjobb játékosa között van, efelõl semmi kétségem sincs.”

„Most rosszul bánnak vele a szurkolók és Ronaldóval játszik, aki a legjobb akar lenni, aki az elsõ számú akar lenni a klubnál.”

„Gareth ahhoz szokott hozzá, hogy kapura tör és elengedi a lövést, de ha Ronaldo ott van, akkor most már talán eljutott odáig, hogy azt gondolja, ’jobb lesz, ha lepasszolom neki’. Nem igazán játssza a saját játékát.”

„Megvan a karaktere ahhoz, hogy a kritikák ellenére is visszatérjen régi önmagához, ezt már megmutatta, amikor elõször ment Spanyolországba. Kiváló volt az elsõ idénye.”

„Most egyszerûen hatalmas a nyomás rajta azért, mert ez az év nem sikerült a legjobban számára.”

„De ha visszatérne Angliába, akkor nincs még egy ember, akit ennyire szeretnék a csapatomba. Fantasztikus játékos, tényleg minden megvan benne. Csodálatos tehetség.”

Forrás: Talksport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK