Cheryshev: Nem tájékoztatott a Villarreal az eltiltásomról

A Real Madrid gyõzelemmel kezdte az idei Király-kupa kiírást, ám könnyen lehet, hogy kizárással néz szembe és nagyon gyorsan be is fejezi azt, mivel a szabályok szerint Denis Cheryshev nem léphetett volna pályára a mérkõzésen.

Benítez:
„Nagyszerû meccset játszottunk, nehéz körülmények között. Nyertünk, én pedig elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével.”

„Gratulálok a játékosoknak azért, amit a pályán nyújtottak. Csak arra gondolok, amit a pályán láttam. Most csak ennyit tudok mondani.”

„Természetesen a klub semmit nem tudott. Nem informált minket sem a Villarreal sem a szövetség, amikor pedig tudomásunkra jutott a dolog, jó szándékkal lecseréltük a játékost.”

Cheryshev:
„Semmilyen módon nem tájékoztatott a Villarreal arról, hogy el voltam tiltva a Király-kupában való szerepléstõl.”

Butragueño:
„A klubot nem tájékoztatták az eltiltásról. Nem kaptunk errõl semmilyen jelzést a szövetség vagy a Villarreal részérõl, ahogy a játékost sem informálta senki a helyzetérõl.”

„Ez nem arról szól, hogy hibást keresünk. Várunk és meglátjuk, hogy mi történik. A szövetség szabálykönyvében van egy pont (41-es), amely kimondja, hogy az eltiltás nem lép életbe, ha arról az érintettet nem tájékoztatják, a játékost pedig nem tájékoztatták. Ezért is játszott Cheryshev.”

„Beszéltem a szövetséggel, meglátjuk, hogy mi történik a következõ órákban. A döntést pénteken hozzák meg, a jogi képviselõink majd megvizsgálják azt. Nem igazán mondhatunk mást, mint az igazságot, elõvigyázatosnak és óvatosnak kell lennünk. Átbeszéltük az ügyet mindenkivel a klubnál, aki bevonásra kerülhetett, nincs ilyen dokumentum.” 

Isco:
„Jó meccsünk volt egy különleges pályán. Jó eredményt értünk el egy erõs csapat ellen, amely jól járatta a labdát, szerintem meglehetõsen jól játszottunk.”

„Senki nem kételkedik James kvalitásaiban, nagyon fontos játékos számunkra. Mindenkire szükségünk van.”

„Meccs közben szereztem tudomást Cheryshev ügyérõl. Fogalmam sem volt róla. Ez a klub ügye, nekik kell megoldaniuk, mi csak azt tettük, amit vártak tõlünk a pályán. A jó futball érdekében remélem, hogy lesz második meccs.”

„Szerintem az edzõ azért adott 90 percet, hogy biztosítsa, a fizikai állapotom nem esik vissza. A Barcelona elleni kiállítás egy csúnya belépõ után volt, de fiatal vagyok, keresem a javulás lehetõségét.”

Lucas Vázquez:
„Úgy távozunk, hogy megtettük, amit kell. A meccsre koncentráltunk, amikor pedig az öltözõbe mentünk, elmondták Denis helyzetét, most pedig meg kell várnunk, hogy milyen döntés születik. Ha végül kizárnak minket, az nagy pofon lesz. Azért jöttünk, hogy megnyerjük a meccset és igazán jól játszottunk.”

„Denis nem emlékezett, mindannyian játszani akarunk, ha pedig eljön a lehetõség, nem azon gondolkodunk, hogy elõzõ évben vajon hány sárgánk volt. Szerintem õt nem lehet hibáztatni. Izgatottan és a játék hevében érkezik meg a meccsre, most pedig azt mondták neki, hogy tavalyról megmaradt egy eltiltása.”

Marcos Llorente:
„Számunkra mindig megtiszteltetés, ha játszhatunk, büszkén harcolunk ezért a mezért. Cheryshev ügye nagyon régre nyúlik vissza, nem gondolkodik ezen, csak a játékkal és a jó teljesítménnyel foglalkozik. A klubnak kell ezt az ügyet megoldania. Mind próbáltunk beszélni vele és lelket önteni belé. Nem az õ hibája, nyugodtnak kellene lennie.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK