Zidane: Tisztában vagyok vele, hogy mi történik, de nyugodt vagyok

Zizou nem áll hadilábon a valósággal, mindenesetre azt mondja: ő csakis a Castillával kíván foglalkozni. „Támogatom Benítezt, mert remek, amit csinál. Az első csapat nagyszerű munkát végez.”

Neki egyelőre csak a Castilla számít – legalábbis így nyilatkozott ma kora este, miután csapata 1-1-es döntetlent ért el a Talavera elleni bajnoki mérkőzésen.

„Itt vagyok a Castillával, és csak ez jár a fejemben. Ami most lényeges, az az, hogy micsoda erőfeszítéseket tettek ma a játékosaim, és hogy ez a továbbiakban is így lesz.”

„A Castillára összpontosítok, olyannyira, hogy nem is olvasom, miket írnak velem kapcsolatban. Tisztában vagyok vele, hogy mi történik, ugyanakkor nyugodt vagyok, mivel minden gondolatom a Castilla körül forog, semmi mással nem törődöm.”

Úgy fest, korábbi nyilatkozataival összhangban – miszerint még nem áll készen arra, hogy a „nagyokat” eddze – egyáltalán nem hatják meg a sajtó és a szurkolók javaslata.

Majd Benítez védelmére kelt: „Támogatom Benítezt, remekül végzi a dolgát. Az első csapat lenyűgöző munkát produkál vele. Teljesen normális, hogy jönnek a kritikák, amikor elveszítesz egy-két meccset.”

Fel sem merül benne, hogy az idény közben üljön a nagyok padjára.

„Egy átlagos héten vagyunk túl a játékosokkal. Számomra minden egyes nap lényeges. Folytatnunk kell a munkát, és annak szentelni mindent, hogy elérjük a rájátszást.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK