Nacho: Komor hangulatú időket éltünk át Benítezzel

A Real Madrid védelmének Jolly Jokere tegnap késő este az El Larguero című rádióműsor vendége volt a Cadena SER rádióállomásánál, ahol nemcsak Benítezről teregetett ki, de a közelgő Clásicót és a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét is érintette.

Benítezzel kapcsolatban: „Vele mindig kissé komor volt a hangulat, nem viccelek. Egyikünk sem volt boldog, ráadásul a sajtó is ránk volt szállva. Mindenesetre sokat tanultam tőle, és sok meccsen játszottam. Nem volt nagy meglepetés, hogy végül távoznia kellett – nem azt mondom, hogy katasztrófahelyzet uralkodott, de ezeket a döntéseket a klub hozza, most pedig elmondhatjuk, hogy rendben vagyunk, újra csapatként érezzük magunkat, márpedig pontosan ez az, amire szükségünk van.”

Zidane érkezése: „Miután Zidane kinevezésre került, a légkör nyugodtabbá vált, a csapat pedig fejlődést mutatott, és elkezdtünk jobban játszani. Zidane egy rendkívül nyugodt edző, aki közvetlen közel áll hozzánk, sokat beszélget velünk… Ebben a pillanatban azt mondhatom, hogy minden jól megy, bár mindenféle következtetést csak a szezon végén lesz érdemes levonni.”

Nacho

Bajnokok Ligája: „Készen állunk, hogy kiüssük a Wolfsburgot a BL-ből. Egy olyan klubnál, mint amilyen a Real Madrid, elvárás a trófeák begyűjtése.”

El Clásico: „Fájó látni, mennyire messze le vagyunk maradva a táblázaton a Barcelona mögött. Viszont hátra van még néhány forduló, a következő mérkőzés pedig éppen a Clásico, amit szeretnénk megnyerni. Kiemelt csata lesz, melyen igazán nagyszerű volna bezsebelni a három pontot.”

A spanyol válogatottról: „Vannak játékosok az én pozíciómban, akik nálam lényegesen többet játszottak idén. Hálásan köszönöm Vicente del Bosquénak a belém vetett bizalmat. Három hónapnyi kemény munka vár még ránk – mindannyiunk szeretne a Franciaországba utazó keret tagja lenni, ehhez pedig meg kell mutatnunk, hogy megérdemeljük azt.”

50 mérkőzés a Real Madrid első csapatánál: „Nekünk, játékosoknak minden olyan gyorsnak tűnik… Mintha csak tegnap debütáltam volna. Reménykedem benne, hogy további sok nagyszerű pillanat előtt állok.”

Nacho_2

A jövőről: „Mindenem a Real Madrid, azonban amit minden játékos akar, nem más, mint rendszeresen játszani – velem nem ez a helyzet. A szezon végéig viszont nem gondolkodom semmi változásban: az álmom a Real Madrid tagjának lenni. Ha mégis távoznék, az kizárólag a több játékpercért lenne, de most csakis a Real Madrid érdekel.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK