Egytől egyig: 2016. szeptemberi összesítő

Szeptemberben hat mérkőzésen lépett pályára csapatunk, és ahogy mi, úgy ti is hatszor leosztályoztátok a csapatokat, a játékosokat és az edzőket. Hogy átfogó képet kapjatok, csináltunk egy havi összesítést, amelyből kiderül, hogy ki lett a szerkesztőknél és az olvasóknál a hónap legjobb játékosa. Az értékelésbe kizárólag olyan játékosokat vettünk bele, akiknek legalább három osztályozható mérkőzésük volt. Vágjunk bele!

3. Danilo

A szerkesztők osztályzata: 7,16 (2.)
Az olvasók osztályzata: 6,64 (5.)

Együttes osztályzat: 6,9

Meglepetés? A mutatott játék alapján aligha. Mind a három meccsen nagyon jól játszott, ahol szerepelhetett, hol bal- hol jobbhátvédként. A szerkesztőktől 7 alatti osztályzatot egyszer sem kapott, és az olvasók is elég szép pontokat adtak a brazilnak, aki így szeptemberben a csapat legjobb hátvédje lett. Gratulálunk, és októberben is hasonlót szeretnénk látni!

1609291tol1ighavi4

2. Toni Kroos

A szerkesztők osztályzata: 7,25 (1.)
Az olvasók osztályzata: 6,67 (3.)

Együttes osztályzat: 6,96

A német játékos kiváló hónapot zárhat, végig egyenletesen jól teljesített. Hat meccséből egyen sem teljesített rosszul, sőt mindegyiken inkább felfelé lógott ki, hiszen az Osasuna és a Las Palmas ellen is őt látta a legjobbnak a szerkesztőség, de az olvasóktól is háromszor kapott hétnél több pontot. A csapat passzmestere kiválóan kezdte tehát a szezont, és a továbbiakban is szükség lesz remek meglátásaira, precizitására, veszélyes távoli kísérleteire.

1609291tol1ighavi5

1. Luka Modric

A szerkesztők osztályzata: 7 (3.)
Az olvasók osztályzata: 7,14 (1.)

Együttes osztályzat: 7,07

Az egyetlen játékos, aki hét feletti együttes átlaggal zárhtaja a hónapot. Az olvasók négy meccsen is a legjobb három játékos közé választották, de a szerkesztőség is viszonylag magas pontszámmal jutalmazta erőfeszítéseit. Nagyon hiányzott a Villarreal ellen, talán vele még meg is nyerhettük volna azt a meccset is. Fáradhatlan játéka, varázslatos észrevételei, és persze számszerűsítve az értékelések, az együttes rangsor élére juttatták őt szeptemberben! Szép volt, Luka!

1609291tol1ighavi6

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK