Cristiano: A futball az életem, de a jövőmre is gondolnom kell

Ronaldo a nevével fémjelzett lisszaboni szálloda megnyitóján adott őszinte, nyílt hangvételű interjút az EFE-nek, melyben Pán Péter személyében felfedte példaképét, s elárulta azt is, hogy szeretne még gyerekeket.

Csatlakozz Te is a penamadridista.hu szerkesztőségéhez! Kattints ide a részletekért.

Mit jelent számodra ez a hotel?

Egy olyan projektről beszélünk, amely már az elejétől kezdve felkeltette az érdeklődésemet. Gyermekként is arról álmodtam, hogy szállodáim lesznek, de legalábbis egy biztos. Jelenleg négyet tervezünk megnyitni. Egyet átadtunk Madeirán, egyet most itt Lisszabonban és még kettő érkezik. És, hogy mit jelent mindez számomra? Korszerűséget; jómagam modern felfogású ember vagyok, egy jelenkori srác, aki még fiatal, s egy kicsit a szálloda is ezt testesíti meg. Életérzés, életmód számtalan lehetőséggel, amit ki kell élvezni. Ebben a szállodában igazán otthon érezheti magát az ember.

Kivetted a részed olyan dolgok eldöntésében, minthogy milyen legyen a szőnyeg színe, vagy milyenek legyenek a szappanok?

Közreműködésről van szó, s bár nem szerettem volna túl sok szerepet, azért nekem is volt beleszólásom néhány dologba. Tudnom kellett, hogy éppen mi történik, ugyanakkor Dionisio (Pestana, mint a szállodalánc igazgatója) nálam sokkal több tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudta, hogy a hotel szempontjából mi a legjobb.

Több ezer szállodában megszálltál már. Mi az, amit először keresel, mikor új helyre érkezel?

Hogy őszinte legyek az első, amit megnézek az az ágy. Számomra az egyik legfontosabb tényező (nevet), szeretem, ha az ággyal minden rendben. Szeretem a pihentető alvást. Összességében fontos, hogy a szálloda kényelmes, kellemes és jó hangulatú legyen, az ételek pedig kifogástalanok. Így, egy csomagban.

A hotelekhez, divathoz hasonlóan tervezel-e bármilyen egyéb projektet? Esetleg filmet?

Miért ne? Mindenre nyitott vagyok. Amennyiben egy ötlet érdekesnek tűnik, egyeztetek a menedzsmenttemmel, s meglátjuk, hogy mi a legjobb a számomra.

Mi a helyzet az újságírással?

Ahogy én látom, az újságírás egy egészen más világ, akár a labdarúgás vagy a divat, de nem tudom elképzelni, hogy újságíró legyek. Nem, nem!

A kedvenc ételed?

Uhhh… A tőkehal.

Ha egy napra láthatatlanná válhatnál, mit tennél Madridban?

Kilátogatnék a Retiro Parkba, ahol az egész napomat pihenéssel tölteném anélkül, hogy felismernének vagy zaklatnának.

Ellenére annak, hogy közismert vagy, mivel töltöd a szabadnapjaidat? Hova szoktál menni?

Rengeteg helyre járok, szeretek sétálni, új ismeretekkel gazdagodni. Nagyon szeretem az éttermeket. A Real Madriddal kapcsolatos kötelezettségeimen túl sokat utazom és edzek. Szeretek a fiammal lenni.

Ki a fiad példaképe?

Természetesen az apja.

És a személy, akit csodálsz, akire példaként tekintesz?

Pán Péter (hangosan nevet).

Elképzelhető, hogy a jövőben Lisszabonban élsz majd?

Van itt egy házam, szóval miért is ne? Ez persze sok mindentől függ, meglátjuk. Egyelőre nem tudom.

Szeretnél még gyereket?

Természetesen szeretnék.

Mennyit?

Még sokat.

Csatlakozz Te is a penamadridista.hu szerkesztőségéhez! Kattints ide a részletekért.

Forrás: Sport-english.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK