Marcelo: A sevillai vereség hatással van a játékosokra

A Celta Vigo elleni hazai fiaskót követően Marcelo, Casilla és Casemiro is elmondta véleményét a mérkőzésről és a közeljövőről.

Marcelo

A meccs: "Nem úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna. Talán túl alacsony volt az intenzitás, de mindenesetre egészen a hármas sípszóig küzdöttünk az egyenlítésért. A játékosok nem vasból vannak, így mindenki elfárad a végére. Kemény meccs volt, de még sikerülhet visszatérnünk a jó útra Vigóban. A legvégsőkig fogunk küzdeni. Ha sikerült volna megőrizni az 1-1-es állást, akkor sokkal jobb helyzetben lennénk most, talán még további gólokat is lőttünk volna. Az ilyesfajta dolgok mentális erőt adnak a folytatáshoz."

A Celta első gólja: "Ha nem értem volna bele a beadásba, akkor valószínűleg befejelte volna az érkező támadó. Sajnos a labda egy másik ellenfélhez pattant, de az ilyen dolgok megtörténnek a pályán."

Morál: "Egy 40 mérkőzésből álló veretlenségi széria nem kis dolog. A két elszenvedett vereség nem vette el a sikeréhségünket. A sevillai mérkőzésen 85 perc után csúszott ki az irányítás a kezünkből, ennek biztosan voltak hatásai a játékosokra. Szombaton jól kell teljesítenünk. Nagyon egységes a csapat, ez a legfontosabb."

Kiko Casilla

A vereség okai: "Ritmus nélküli játékkal kezdtük a találkozót, ezért kaptunk ki. A Celta sokkal jobban kihasznált a helyzeteit. Nem lehetnek kifogásaink, elvégre ők is ugyanakkor játszottak legutóbb, amikor mi. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány ember a bukásunkra vár, de mi erősek és egységesek vagyunk. Ez a helyzet extra motivációt jelent mindenkinek."

Visszavágó: "A hármas sípszóig fogunk küzdeni. Meg vagyunk arról győződve, hogy lehetséges a továbbjutás kiharcolása."

Casemiro

A játékkép: "Összességében jól játszottunk az első félidőben, de nem sikerült a gólszerzés. A Celta nagyon veszélyes csapat hazai környezetben, de van remény az állás megfordítására. A Real Madridnak tovább kell jutnia."

A múltheti vereség: "Keserű szájízzel távoztunk a sevillai meccsről, mert jól játszottunk, de mégis vereséget szenvedtünk. Sok nagyszerű dolgot vittünk már véghez. Még sok találkozó van hátra a szezonból. Tiszteljük az ellenfelet, de a mi célunk csakis a győzelem."

Érdekel, hogy hogy látta Zidane a mérkőzést, mit gondol Danilo teljesítményéről, és miért cserélte le Lucast? Itt elolvashatod a mester értékelését.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK