Sergio Ramos: Madridból szeretnék visszavonulni

Sergio Ramos a napokban lépte át a bűvös tízmilliós határt, ami a Twitter-követők számát illeti, ennek apropójából válaszolt néhány kérdésre a királyi gárda csapatkapitánya.

Jövő a klubnál: „Még sok év van hátra a karrieremből. Sosem titkoltam, hogy a Real Madrid kötelékéből szeretnék visszavonulni. Hogy ezt követően mi lesz, azt még nem tudom. Nincs kizárva, hogy kipróbálom magam az edzők világában. Elnökség? Nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, de jelenleg nem tudom elképzelni magam ilyen pozícióban. Meglátjuk!”

Titok: „Ancelotti mindig aludt másfél órát a mérkőzések előtt, de én inkább éjszaka szeretem kipihenni magamat. Sosem alszom kevesebbet, mint nyolc óra.”

Személyes példaképek: „Hierro és Maldini játékát figyelve tanultam meg a védekezés fortélyait. Ami a csatárokat illeti, Ronaldo és Caniggia két nagy gyerekkori kedvencem. Az olyan sportolók is inspirációt jelentenek számomra, mint Rafa Nadal vagy Michael Jordan.”

                                        

Isco: „Isco maga a varázslat.”

Videóbírói technológia: „Mindenki nyitott az olyan dolgokra, melyek a futball fejlődését szolgálják.”

Kedvenc hely a Bernabéuban: „A szögletzászlók.”

Célok: „Ahogy mindig, ebben a szezonban is arra törekszünk, hogy minden elérhető trófeát bezsebeljünk. Bajnokként és Bajnokok Ligája-győztesként szeretnénk zárni az idényt.”

Luis Aragonés: „Luis egy nagyszerű edző volt. Ő a spanyol futball új időszámításának egyik legnagyobb egyénisége, egyben pedig egy második apa sokunk számára. Sosem felejtjük el.”

Özil: „Nagyszerű játékos és jó barát. A legjobbakat kívánom neki az Arsenalnál.”

Ajánlatok: „Nagyon köszönöm a szerelmes üzeneteket és a házassági ajánlatokat, de már el vagyok kötelezve.”

Legszebb dolog az életben: „A családom. Úgy néz ki, hogy Sergio Jr. is futballistaként keresi majd a kenyerét.”

Legkedvesebb gól: „Minden találatomra szívesen gondolok vissza. Ha választanom kell egyet, akkor a lisszaboni fejesgólt választanám, talán nem meglepő módon.”

Forrás: twitter.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK