Marcelo: Sergio? Megtörténik az ilyesmi

Négy madridi labdarúgó adott interjút a Deportivo de La Coruña elleni győzelem után.

Marcelo
„A tabella tetején vagyunk, habár ennek most még nincsen sok jelentősége. Az viszont fontos, hogy győzelemmel távozunk. Még sok bajnokin kell majd bizonyítanunk, a mai sikerrel pedig egy nagyszerű kezdőlökést adtunk ehhez.”

Elképzelés: „Az edző arra kért minket, hogy próbáljuk meg minél többet birtokolni a labdát, és hogy ne kövessünk el figyelmetlenségből adódó hibákat a védekezés során. A mérkőzéseinken átültetjük a gyakorlatba az edzéseken gyakoroltakat. Már nagyon magasan megkezdtük a letámadást, és úgy gondolom, hogy remekül játszottunk, a labdával és anélkül is. Minden meccsünket meg akarjuk nyerni. Hat trófea egy évben? Miért is ne? A Real Madrid minden sorozatban esélyesnek számít.”

Ramos: „Nem az én tisztem, hogy megmondjam a Real Madrid kapitányának, hogy jó döntést hozott-e. Kemény mérkőzés volt, megtörténik az ilyesmi. Nem beszéltem vele a dologról, de a felvételek alapján szerintem túlságosan szigorú ítélet született.”

Nacho
Értékelés:
„Okos futballt játszottunk, de ez még messze nem a csúcsformánk. Három fontos pontot szereztünk a mai napon. A dolgok jól haladnak, a csapat készen áll a kihívásokra. Zidane remekül használja a játékosait, hiszen mindannyian fontosnak érezzük magunkat. Ami engem illet, örülök, hogy ma a kezdőcsapatban kaptam helyet. A szezon végén néhányan talán több játékperccel rendelkeznek majd másoknál, de itt nincs A és B csapat.”

„A sikerekhez továbbra is kemény munkára van szükség. Többet kell futnunk a mérkőzéseken, mint azt valaha is tettük.”

Casemiro
„Örülünk a győzelemnek. Ez az út vezet a további trófeák megszerzéséhez. Ahogy azt Zidane is mindig hangsúlyozza, a szezon nagyon hosszú, és még rengeteg mérkőzés vár ránk. A csapat lépésről lépésre halad, minden hétvégén jobb játékot és nagyobb önbizalmat prezentálva, mint az előzőn. Arra kell törekednünk, hogy a létező összes találkozót megnyerjük. Nincs ennél biztosabb recept a sikerhez. Ennek a csapatnak nincsenek korlátai, elsősorban amiatt, mert nagyon keményen és alázatosan dolgozunk.”

Sergio Ramos
Kiállítás:
„Történt néhány kétes incidens a pályán. Amikor már nem vagy ott a pályán a lefújáskor, akkor tanulsz abból az esetből, különösen, ha egy rendkívül szigorú döntés után történik mindez. Nem fogunk erről többet beszélni. Egyáltalán nem gondolom, hogy szándékos bírói ténykedésről lenne szó, egyszerűen csak így alakult. Hibáztam, ez minden. Legközelebb arra kell törekednem, hogy óvatosabban játsszak. A Bajnokok Ligájában és a nemzetközi versenysorozatokban a játékvezetők általában engedékenyebbek. Talán a spanyol bajnokságnak is jót tenne, ha megpróbálnánk beépíteni néhány elemet más helyekről, például a Premier League-ből.”

„Az első félidőben az ellenfelünk nem volt hajlandó kirúgni a labdát, amikor Carvajal a földön volt. Figyelmeztettük őket, hogy mi is ezt fogjuk tenni. Amikor folytattuk a játékot, Modrić kapott egy nagyobb ütést. Azzal a szándékkal mentem oda, hogy szétválasszam őket. Ami a második lapomat illeti, egyszerűen csak felugrottam. Természetesen nem állt szándékomban, hogy sérülést vagy fájdalmat okozzak az ellenfelemnek. A Real Madridnál mi a nyílt, egyenes beszédet szeretjük. Most nagyon sikeres korszakát éljük a klubnak, és vannak, akiket talán nagyon zavar mindez.”

„Győzelemmel debütáltunk a bajnokságban, ami mindenképpen jó dolog.”

A csapat vezetőedzője is nyilatkozott a találkozót követően, kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK