Sergio Ramos: Ez egy totális kudarc, mindannyian felelősek vagyunk

A csapatkapitány Ramos és Dani Carvajal nyilatkozott a Leganés elleni, kiesést jelentő vereséget követően.

Sergio Ramos
Értékelés:
„Senkit sem akarok kritizálni, pláne nem Zidane-t, de mindannyian felelősek vagyunk, a játékosok és az edzői stáb tagjai is. Ez vitán felül áll, hiszen nem felejthetjük el, hogy a Real Madrid címeres mezének viselése komoly felelősséget helyez mindannyiunk vállára. Ha most a szégyenről kezdenék el beszélni, akkor tiszteletlen lennék a Leganésszel szemben, de kétségtelen, hogy ez egy totális kudarc számunkra.”

„Egy megnyert odavágót követően jöttünk ide, és bevallom, egyáltalán nem számítottunk egy ehhez hasonló forgatókönyvre. Nagyon gyengén játszottunk, máshogyan ezt nem lehet megfogalmazni. Ez a vereség azt mutatta meg számunkra, hogy gyakrabban kellene önkritikát gyakorolnunk, mert ilyen dolgok egyszerűen nem történhetnek meg velünk. Motivációs gondok? Nem hinném, hogy erről van szó. A győzelmek ízét nem lehet megunni. Éhesek vagyunk a sikerre, de a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy eltervezzük. Elnézést kérünk a madridistáktól.”

Zidane jövője: „Én mindig is azt hangsúlyoztam, hogy a sikerekhez a stabilitáson keresztül vezet az út. Támogattuk az edzőnket, amikor trófeákat nyertünk, és ebben a helyzetben is mi leszünk az elsők, akik kiállunk mellette.”

Megoldás: „Az ehhez hasonló nehéz pillanatokban az a legfontosabb, hogy levonjuk a megfelelő következtéseket. Minél előbb meg kell találnunk a megoldást. Azt nem fogom elárulni, hogy az elnök úr mit mondott, amikor bejött az öltözőbe a lefújás után.”

Dani Carvajal
Kiesés:
„Aki egy kicsit is madridista, az ma rosszul érzi magát. Még egy döntetlenre sem voltunk képesek a Leganés ellen, ráadásul hazai pályán. Nem érdemeltük meg a továbbjutást Remélem, hogy ez már a hullámvölgyünk vége, és nem süllyedünk még ennél is mélyebbre. Realistának kell lennünk, már csak a Bajnokok Ligája megnyerésében reménykedhetünk. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. Többet kell dolgoznunk, mint valaha, hogy visszatérjünk a helyes útra.”

Szurkolói reakciók: „A drukkerek most mérgesek ránk, és igazuk is van. Az ő szavuk dönt, nem a miénk. Nem érdemeljük meg, hogy megtapsoljanak minket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK