Elképesztő összeget kér a Tottenham Harry Kane-ért

A Real Madrid még karácsony előtt egyeztetett a Tottenham együttesével Harry Kane esetleges átigazolása kapcsán, értesült róla Tomás Roncero, az AS munkatársa.

Harry Kane a Real Madrid első számú célpontja a kilences posztjára a következő idény vonatkozásában. A támadó július végén lesz 26 éves, amit a klubnál a tökéletes időzítésnek gondolnak a játékos megszerzésére, és őt tartják a lehető legjobb opciónak, figyelembe véve, hogy Lewandowski már 30, Cavani pedig a jövő hónapban 32 éves lesz.  Az AS megtudta, hogy a Real Madrid ténylegesen felvette a kapcsolatot a londoni együttessel az ügy előrelendítése érdekében.

A lap információi szerint a Real Madrid egy magas rangú vezetője tárgyalt a Tottenhammel még a karácsonyi szünet előtt. A célja az volt, hogy megtudja, milyen összeget kellene letenni az asztalra ahhoz, hogy megkezdődhessenek a tárgyalások az elkövetkezendő hónapokban. A válasz nem igazán volt bátorító jellegű, a célja inkább az volt, hogy eltántorítsa a spanyol óriást a szándékától: 350 millió euró.

Daniel Levy

Az átigazolási piacon Neymar Barcelonából a PSG-be való 222 millió eurós átigazolásával elkezdődött az őrület. Jelen esetben a Madridnak muszáj csatárt igazolnia, hogy betöltse a Cristiano Ronaldo távozásával keletkezett űrt. Az űrt, ami az idényenkénti 50 gólt jelenti. Ez a kényszerhelyzet még inkább felpumpálta az árat.

Daniel Levy jól ismert arról, hogy kemény tárgyalópartner. A Real Madrid ezt már maga is többször megtapasztalta, Modrić és Bale esetében is, legutóbb pedig Eriksennél, akiért 250 millió eurót kér a Spurs. A londoniak elnöke most is készen áll arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki jelenlegi sztárjátékosából. Tökéletesen tisztában van vele, hogy a Santiago Bernabéuban milyen kínlódás folyik, amióta a klub portugál hőse a Juventusba igazolt, és egy olyan árat határozott meg Kane-ért, amivel kideríthető, hogy Európa regnáló bajnoka bármi áron megoldást akar-e találni nyáron.

Kane

Ahogy az AS a klubtól megtudta, a Real Madrid szeretné megvárni az idény végét, hogy annak alakulásától függően tudjon meghozni fontos döntéseket. A vezetőség attól függően, hogy az adott idény trófeával zárul-e vagy nem, jelentősen másképp viselkedik. Mindenesetre a Tottenham nem siet sehova. Márciusban (ha nem lesz újabb csúszás) Kane az új stadion megnyitójának egyik résztvevője lesz, emellett pedig a Pochettino irányításával végrehajtott projekt sikereinek egyik kulcsszereplője.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK