Luka Jović érkezhet a támadósor megerősítésére

Az Eintracht Frankfurt csatára, Luka Jović gyorsan a Real Madrid egyik legjobb választási lehetőségévé vált az elkövetkezendő átigazolási időszakban. A blancók vezetői úgy gondolják, hogy a klubnak szét kell néznie a piacon egy 9-esért, a szerb pedig a legnépszerűbb opciónak bizonyult a vezetők körében.

A Frankfurt nem siet el semmit, megvárják, hogy más érdeklődők, mint például a Barcelona, milyen ajánlattal állnak elő a játékosért. José Ángel Sáchez, a Madrid főigazgatója mindenesetre tudja, hogy Jović mit akar, hiszen a múlt hónapban találkozott a játékos ügynökével Valdebebasban. Ahogy arról mi is beszámoltunk március végén, Fali Ramadani, aki Jović mellet Miralem Pjanic ügynöke is, Madridba utazott annak érdekében, hogy a jövőbeli tárgyalások előtt megtörténjen a megfelelő szintű kapcsolatfelvétel. Annak ellenére, hogy ez a találkozó lezajlott, ahol ráadásul sokszor hangzott el Jović neve, nem született hivatalos ajánlat a Frankfurt támadójáért.

Jovic

A csatár kölcsönben szerepel az Eintracht együttesében, jelenleg a Benfica játékosa, de a németek vételi opcióval rendelkeznek. A játékos a német csapatnál 38 meccsen 24 gólt számlál, a piac egyik legjobb ár-érték arányú csatára. Az átigazolás 70 millió euró körül jöhetne létre, amiből 26 millió euró a Benfia együttesét illetné meg. A Frankfurt érvényesíteni fogja 12 millió eurós vételi opcióját, de a Benficát illeti meg a játékos tovább-értékesítéséből származó bevétel 20%-a.

Az Eintracht és a La Fábrica
A Frankfurt és a Madrid már most is jó munkakapcsolatot ápol, sok spanyol tehetség fordult meg kölcsönben az elmúlt években a német együttesnél. A klub sportigazgatója jelen volt a blancók legutóbbi, Hoffenheim elleni UEFA Ifjúsági Liga párharcán, ráadásul köztudott, hogy a németek kifejezetten kedvelik Raúl de Tomás játékát.

Mindezek figyelembevételével egy madridi átigazolás egyre valószínűbb Jović számára, aki olyan játékosok mellé csatlakozhat a támadósorban a következő idényben, mint Karim Benzema, Marco Asensio, Vinícius Júnior és Rodrygo Goes.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK