Zidane: Egy vereség mindig fájdalmas

A Real Madrid 2-1 arányú vereséget szenvedett a Valencia együttesétől a spanyol bajnokság aktuális fordulójában. A találkozót Zinédine Zidane értékelte.

„Erősen kezdtük a mérkőzést, jól tartottuk a labdát, magasan presszionáltunk. Csak azt a bizonyos első gólt kellett volna megszereznünk. Nem hibáztatom a játékosokat semmiért, keményen próbálkoztak. Egy top csapat ellen játszottunk, kiegyenlített összecsapás volt. Ez most egy vereség, a vereség pedig mindig fájdalmas.”

„Nehezen tudtunk helyzeteket kidolgozni, lövésig eljutni, kitalálni valamit az utolsó harmadban. Egy kicsit többre lett volna szükségünk az ellenfél kapujánál. A csapat a végsőkig harcolt. Ez most egy kemény időszak, egy vereség, de el kell fogadnunk a helyzetet és a hátralévő nyolc meccsre kell gondolnunk. Most arra kell koncentrálnunk, hogy szombaton jobb munkát végezzünk.”

„Mindig azt szoktam mondani, hogy a végeredmény igazságos és elfogadom, de ez egy kiegyenlített mérkőzés volt. Két gólt szereztek nagyjából a semmiből. El kell fogadnunk, hogy a Valencia nyerte meg ezt a meccset.”

Zidane

„Ez most egy nehéz időszak számunkra, az egész idény nehezen ment. Ma láthattuk, ahogy a tabella elején lévő csapatok még messzebbre kerültek. Most össze kell ráznom a csapatot és el kell érnem, hogy szombaton jobban játszunk. A játékosok készen állnak arra, hogy az utolsó pillanatig harcoljanak, a következő idényre való erős felkészülés érdekében. Fáradhatatlanul küzdünk majd.”

„Odriozola jól dolgozik, ahogy sok másik játékos is. Mindent belead a pályán. Elégedettek vagyunk vele.”

„Ez nem egy teszt volt, mindannyian a Real Madrid játékosai, akiknek tudniuk kell kezelni a nehéz pillanatokat is. Ez nem fog megváltozni a jövően sem. Egy jó Valenciával találkoztunk, akik remekül játszottak. Nyolc meccsünk van még hátra, a végsőkig kell harcolnunk.”

„Marcelo jól teljesít, ő végül is Marcelo. Számolni fogok vele, kulcsfontosság játékos, szeretem a játékstílusát. A következő találkozó Regulióné lesz az eltiltás miatt. Remekül edz, a munkára koncentrál.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…