Ibrahimović és Sheringham: A Unitednek el kellene engednie Pogbát

A Manchester United két korábbi játékosa, egymástól függetlenül is azt gondolja, hogy a United számára a legjobb döntés Pogba elengedése lenne. Mindketten úgy gondolják, hogy hiba lenne marasztalni valakit, aki kifejezte távozási szándékát.

Zlatan Ibrahimović:
„Úgy gondolom, hogy ha Pogba nem akar a United játékosa maradni, akkor nincs értelme marasztalni.”

„El kell engedni, ha pedig konkrétan valahol máshol akar lenni, akkor oda kell elengedni. Ki kell használni a helyzetet, és olyan játékost kell hozni helyette, aki ott akar lenni.”

„Az öltözőben a játékosok tisztelik egymást. Profik, ismerik egymás helyzetét. Ami aggasztóbb ilyenkor, az a vezetőség és a klub.”

„Nem akarhatsz egy olyan játékost a klubodban, vagy a csapatodban, aki nem akar maradni, mivel tudod, hogy nem fog 100%-ot vagy 200%-ot kiadni magából, vagy ha mégis, akkor sem akar maradni.”

Pogba és Ibra

Teddy Sheringham:
„Nem gondolom, hogy ez a dolog rendben van. Úgy hiszem, hogy Pogba a viselkedésével és a hozzáállásával rengeteg embert dühített fel az Old Traffordon. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha távozna.” 

„Ha a Real Madrid akarja őt, teljesen mindegy, hogy mennyiért, de el kell engedni. A pénzt pedig egy olyan játékos megszerzésébe kell befektetni, aki valóban a Unitedben akar játszani, itt akarja megmutatni, hogy mennyire jó, mennyit is ér valójában.”

„Bale-nek el kell jönnie a Real Madridból, teljesen egyértelmű, hogy nem kívánatos személy ott. Három év van még a szerződéséből, hatalmas pénzzel, de ez kit érdekel?”

„Ő egy ereje teljében lévő futballista, játszania kell. Ha a következő három évet a padon tölti, miközben felveszi a fizetését, profiként teljesen leépül.”

„El kell tűnnie onnan, egy olyan helyen kell játszania, ahol szeretik. Nem mehet Kínába. Ha oda megy, akkor elfelejthetjük.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK