Ironikus, hogy a Real Madrid szurkolói pont Mourinhót akarják edzőnek

A MARCA újságírójának szubjektív véleménye a portugál lehetséges visszatérése kapcsán.

Teljesen meghökkentett, megdöbbentett és lefagyasztott, amikor azt láttam, hogy a Zinédine Zidane lehetséges utódjáról szóló szavazásokon a szurkolók véleménye alapján José Mourinho kimagaslóan az első. És azért mondom ezt, mert korábban pont a blancók drukkerei voltak azok, akik szerint az újságírók és az anti-madridisták pont a portugál miatt utálták a Real Madridot.

Mourinho

A Real Madridot nem egy bizonyos edző vagy játékos miatt utálták. Nem. A Real Madridot azért utálják, és fogják is mindig, mert ők a történelem legjobb sportcsapata. Mourinho minden idők legjobb Barcelonájának pestise volt, amikor megnyerte a Király-kupát, majd a bajnokságot is. Mindezek ellenére a madridisták jelentős része hátat fordított az edzőnek, aki mindent beleadott a klubért. Most, amikor lehetséges edzőjelöltekről beszélünk, mégis Mourinho vezeti a szavazásokat.

Nos, én nem szeretném, ha Mourinho visszatérne. Nem akarom, hogy Mourinho visszajöjjön, ennek pedig nagyon egyszerű oka van. Ha visszajön, a Real Madrid azonnal a DEFCON 2-es szintre lép, én pedig inkább vagyok Real Madrid szurkoló, mint Mourinho szurkoló.

Nem akarom, hogy Mourinho visszatérjen, mert azt akarom, hogy Zidane jól teljesítsen, az pedig pont azt jelentené, hogy a francia dolgai nagyon rosszul alakultak. De ha Mourinhónak mindenképp vissza kell térnie, ha nincs más esély, mint őt segítségül hívni egy rendkívül problémás helyzetben, akkor egyetlen dolgot kérek a Real Madrid szurkolóitól. Legyenek kitartóak és támogassák az edzőjüket.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK