Nacho: Jó lett volna, ha ugyanannyit pihenhetünk, mint a Barcelona

A spanyol védő egy, a cukorbetegség világnapja alkalmából szervezett eseményen nyilatkozott az újságíróknak.

Az El Clásico előtt a Real Madridnak 29 órával kevesebb ideje lesz pihenésre, mint a Barcelonának: „Mindegy, hogy melyik csapatot kérdezed meg, mindegyik azt fogja mondani, hogy örülne, ha ugyanannyit tudna pihenni, mint a riválisa. De ez így működik, elég mély keretünk és minőségi játékosunk van ahhoz, hogy szembenézzünk a kihívással. És már nagyon várjuk. Természetesen jó lett volna, ha ugyanannyit pihenhettünk volna, mint a Barcelona, de nem fogunk kifogásokat keresni, győzni megyünk.”

James és Bale gond nélkül eddzenek a válogatottjukkal: „Nem fogom megkérdőjelezni két olyan játékos profizmusát, akik mindig mindent beleadtak ezért a klubért. Ha a válogatottjukkal vannak és készen állnak a játékra, akkor mi csak annyit szeretnénk, hogy kerüljék el őket a sérülések és 100%-os állapotban térjenek vissza Madridba, hogy játszani tudjanak nálunk is.”

Nacho

Egyszerre sérültetek meg Bale-lel. Hogy kezeli a kritikát? „Úgy gondolom, hogy Gareth mentálisan rendkívül erős. Ő bármit is tesz, kritizálni fogják. Egy ilyen helyzetben nagyon erősnek kell lenned. Ha a válogatottal van, az azért van, mert készen áll a játékra. Nem gondolom, hogy bárki is pályára akarna lépni a nemzeti csapatában, ha nem egészséges. Mi azt akarjuk, hogy Gareth egészségesen és 100%-os állapotban térjen vissza.”

Gondolod, hogy az emberek igazságtalanok vele? „Nem erről van szó. Gareth rivaldafényben van, bármit is csináljon. A csapattársai és az edzői stáb mögötte áll. Remélem, hogy jól fog játszani Wales színeiben, és tökéletes állapotban tér vissza.”

David Villa visszavonul: „Ő egy briliáns játékos, volt szerencsém játszani mellette a válogatottban. A legjobbakat kívánom neki.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK