Bale sosem lesz a Real Madrid legendája

Gareth Bale ismét lekicsinyelte a Real Madridot és annak szurkolóit. A támadó kigúnyolta a blancókat, miután Wales kijutott a 2020-as Európa-bajnokságra, ennek megünneplése közben pedig egy olyan zászlóval táncolt büszkén, ami egyértelművé tette prioritásait: Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.

Ami ebből látszik, az az, hogy számára a Real Madrid az utolsó, annak ellenére is, hogy a 13-szoros BL-győztes földöntúli fizetést ad neki már 2013 óta, és folyamatosan átsegítette a sérülésein. Aztán majd meglepődik, amikor a Bernabéu közönségétől érkezik a kritika. Persze csak azt követően, hogy Jonathan Barnett, a játékos ügynöke kiáll és megcsókolja a lábát.

Bale van olyan tehetséges, hogy izgalomba hozza a Real Madrid szurkolóit a következő években, még annak ellenére is, hogy sokan tévesen úgy gondolták, ő lesz az, aki a 2018-ban a Juventusba távozó Cristiano Ronaldo utáni űrt betölti majd. Mindenesetre most úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy Bale madridi karrierje véget érjen. Okozott szép pillanatokat a blancók szurkolóinak, de vele kapcsolatban mindig ott lesz az a bizonyos „de”.

A Real Madrid szurkolóinak türelme Gareth Bale irányába egyre fogy, a játékos elmúlt évben tanúsított mindennapos viselkedése sokak számára kitörölte a közösen megélt szép időket.

Persze, Bale győztes gólt lőtt a Mestallában a Király-kupa döntőjében a Barcelona ellen, de inkább tölti az idejét golfpályákon, mint hogy a csapattársainak mérkőzéseit kövesse. Igen, Bale duplázott a Real Madrid 13. BL-győzelmét elhozó kijevi döntőben, de mégis úgy döntött, hogy válogatott csapattársaival közösen, akik közül a legtöbben bármit megtennének, hogy a híres fehér mezt viselhessék, kigúnyolja a klubját. Igen, Bale megnyert négy Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, de sem a klubot, sem pedig annak szurkolóit nem tiszteli.

És ezek azok a mocskos kis részletek Bale kapcsán, amik miatt soha nem lesz helye a Real Madridban a hírességek csarnokában. Az olyan játékosok, mint Luka Modric, Karim Benzema vagy Marcelo automatikusan a Real Madrid legendáivá válnak, attól függetlenül, hogy a blancóknál fejezik-e be karrierjüket, de Bale ezt a luxust nem kapja meg.

Az a Bale, aki soha semmit nem tett annak érdekében, hogy közelebb kerüljön a Real Madrid szurkolóihoz, sosem fog hiányozni nekik. Lesznek emlékek, amikre vissza lehet tekinteni, de a legtöbb ilyet beárnyékolja majd a játékos viselkedése. A Real Madridnak már régen meg kellett volna szabadulnia Gareth Bale-től.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK