Achraf 2023!

A Real Madrid két évvel meghosszabbította a marokkói válogatott szerződését.

A Real Madrid tudja, hogy Achraf Hakimiben hatalmas potenciál rejlik, és biztosítani akarják számára a lehetőséget a következő idényben, ezért két évvel meghosszabbították jelenlegi szerződését. Az új megállapodás értelmében a játékos 2023 nyaráig kötelezte el magát a klub mellett.

Az edzői stáb és a klubvezetés is tisztában van azzal, hogy a játékos a következő évtizedben meghatározó lehet a Santiago Bernabéuban. Rengeteg elit klub érdeklődik iránta, többek között a Juventus és a Bayern München is, akiket lenyűgözött a Borussia Dortmundnál nyújtott kiváló teljesítményével. De így, hogy a játékos szerződéséből még három év van hátra, ezek a csapatok meghátráltak.

Achraf

Ebben az idényben Achraf az európai futball egyik nagy meglepetése volt, kölcsönszerződése idén nyáron lejár, a blancók pedig tudják, hogy van egy kiváló játékosuk, aki ingyen csatlakozik nyáron a csapathoz.

Amióta 2006-ban megérkezett a Madridhoz, Achraf végigjárta a korosztályos csapatokat, majd Zidane kezei alatt a spanyol első osztályban is szerepelt a 2017/2018-as idényben. A Németországban töltött ideje alatt sokkal sokoldalúbb játékossá vált, egyaránt szerepel a bal oldalon és a jobb oldalon.

Zidane is nagy rajongója a marokkóinak, akire olybá tűnik, fényes jövő várhat a Bernabéuban.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK