Vinícius: Nagyon fontos az előszezonban végzett munka

A fiatal brazil a felkészülésről és a csapat céljairól beszélt legutóbbi interjújában.

„Mindannyian dolgoztunk otthon, így könnyebb a visszatérés. Most szenvednünk kell annak érdekében, hogy az idény során sikeresek lehessünk. Tudjuk, hogy mennyire fontos a most elvégzett munka, Gregory pedig mindig a legjobb feladatokat készíti elő számunkra, egyértelmű elképzelései vannak, így nagyon jó formában lehetünk. Sok labdás gyakorlatot is végzünk.”

Vinícius

„Fizikálisan remekül érzem magam, mivel rengeteget dolgoztam, mielőtt visszatértem a csapathoz. Mindig nagyon odafigyelek az előszezonra, mivel tudom, hogy ez mennyire fontos ahhoz, hogy megfelelően felkészüljek az idényre. Keményen kell dolgoznunk, hogy elkerüljük a sérüléseket az idény során.”

„A célunk ugyanaz, mint mindig. Mindent megnyerni, hozzásegíteni a Madridot ahhoz, hogy minden sorozatban első helyen végezzen. Mindent bele fogunk adni a bajnokságban, a Király-kupában és a Bajnokok Ligájában is. A Real Madrid játékosai mindig maximálisan koncentrálnak. Reméljük, hogy így fogjuk folytatni tovább, és minden meccsünket megnyerjük.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK