Reguilón már holnap a Tottenham játékosa lehet

A fiatal spanyol az angol fővárosban folytatja pályafutását, ám később még visszatérhet Madridba.

A MARCA értesülései szerint a Tottenham és a Real Madrid már mindenben megegyezett egymással Sergio Reguilón ügyében, így a fiatal spanyol védő a következő idényt már a londoni együttesnél kezdi meg.

A hírek szerint már csak egy orvosi vizsgálat van hátra, mielőtt hivatalossá válik a 30 millió eurós üzlet. Ha minden a terv szerint halad, akkor már csütörtökön megtörténik a bejelentés.

A Manchester United közel állt ahhoz, hogy megszerezze a spanyol válogatott játékost, de a vörösök nem akarták elfogadni a visszavásárlási opció szerződésbe foglalását.

A Tottenham mindenesetre örömmel elfogadta a 35-40 millió euró közé tehető visszavásárlási opciót. Ha a blancók például Marcelo szerződésének lejártakor, 2022-ben szeretnék érvényesíteni ezt az opciót, akkor nyugodtan megtehetik. Jelenleg Marcelo és Mendy jelenléte miatt van szükség arra, hogy Reguilón máshol próbáljon szerencsét.

Könnyen lehet, hogy a fiatal spanyol végül csapattársával, Gareth Bale-lel együtt érkezik majd a londoniakhoz, hiszen a walesi is tárgyalásban áll a Tottenhammel.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK