A Milan annyira elégedett Brahimmal, hogy végleg leigazolná

Az olasz együttes mindent el fog követni annak érdekében, hogy a fiatal spanyol hosszú távon is náluk maradjon.

Brahim Díaz élvezi a milánói életet. A 21 éves spanyol már három gólt szerzett az AC Milan játékosaként, amióta kölcsönbe csatlakozott hozzájuk. Játszott a bal szélen, a jobb szélen, de középső támadó középpályásként is. Az AC Milan menedzsere, Stefano Pioli örömmel használja ki a játékos sokoldalúságát, technikai képességeit, gólérzékenységét, és azt is, hogy remek érzékkel alakít ki helyzeteket. Brahim gyorsan alkalmazkodott az olaszországi élethez, erős kapcsolatot alakított ki olyan kulcsfigurákkal, mint Ibrahimovic vagy Theo.

Olasz hírek szerint Paolo Maldini az elkövetkezendő hetekben szeretne találkozni a Real Madrid képviselőivel annak érdekében, hogy a játékos végleges leigazolásáról tárgyaljon velük. Erre az egyeztetésre vélhetően akkor kerül majd sor, amikor a blancók az Inter Milan ellen lépnek pályára Milánóban. A Calcio Mercato úgy tudja, hogy Maldini egy elővásárlási opció szerződésbe foglalásával is megelégedne, amely nagyban megkönnyíteni a játékos megszerzését. A Madridból érkező jelek azonban nem pozitívak a Milan számára. A klub még mindig ragaszkodik a sima kölcsönszerződéshez, mivel a spanyol fiatallal egyértelműek a tervek: tapasztalatszerzés, majd visszatérés a Bernabéuba.

A játékos akarata és Maldini szándéka tavasszal talán nagyobb jelentőséggel bír majd, hiszen akkor kell meghozni a végleges döntést a játékos sorsáról. Brahim érzi a szeretet Milánóban, élvezi, hogy megmutathatja, mire képes. Vinícius, Hazard, Ødegaard, Asensio, Isco és Rodrygo jelenléte miatt elképzelhető, hogy szükség lesz Zidane egy meggyőző telefonhívására ahhoz, hogy Brahim elhiggye, van még jövője Madridban.
 

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK