Lucas Vázquez visszautasította a Real Madrid első ajánlatát

Három Real Madrid játékos, Luka Modrić, Sergio Ramos és Lucas Vázquez szerződése is le fog járni 2021. június 30-án. A horvát játékos kapcsán jól haladnak az egyeztetések, a kapitány is tárgyalásokat folytat, Lucas pedig visszautasította az első ajánlatot.

Modrić már igent mondott a klub ajánlatára, Ramos még mindig tárgyal, de mindkét játékosnak megvan a lehetősége arra, hogy szabadon egyeztessen más klubokkal. Aki kilóg a sorból, az Lucas Váqzuez, hiszen a spanyol is megkapta az ajánlatot a Real Madridtól, amely azonban egyáltalán nem győzte meg őt.

Az idény elején Lucas fényévekre volt a szerződéshosszabbítás lehetőségétől, és minden jel arra mutatott, hogy utolsó idényét kezdte meg a Madrid színeiben, úgy, hogy újabb szerződésről még csak szó sem volt. A saját nevelésű játékos elveszítette helyét a keretben, nyáron pedig beérkezett egy katari ajánlat is. Végül Zidane bizalma, és a játékos maradási szándéka miatt folytatta végül madridi pályafutását Lucas.

Dani Carvajal és Odriozola sérülése is hozzájárult ahhoz, hogy a spanyol középpályás újra megvesse a lábát a blancók kezdő tizenegyében a Barcelona elleni, novemberi El Clásicón, a teljesítménye pedig olyan kiváló volt, hogy azóta nagyon nehéz őt kihagyni a csapatból.

Ez a változás teljes átalakulást eredményezett a játékos helyzetében, a negatív kritikákból dicséret lett, a Real Madrid vezetése pedig egy hosszabbítási ajánlattal jutalmazta Lucas erőfeszítéseit, amelyet azonban a játékos nem fogadott el.

Most elkezdődött a várakozás ideje. A Real Madrid célja továbbra is az, hogy irányítás alatt tartsa a klub pénzügyeit, a jelenlegi gazdasági helyzet sajátosságait figyelembe véve. A klub tudja, hogy mit kell tennie ennek elérése érdekében.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK