Ancelotti: Ez egy kritikus időszak a számunkra

Az olasz mester a Getafe elleni mérkőzés előtt.

„Szeretnék mindenkinek boldog 2022-t kívánni, remélem, mindenkinek jó év lesz. A csapat jól dolgozott, annak ellenére is, hogy egy eléggé fura időszakban vagyunk. Néhány játékosunk nem bevethető, Jović és Vinícius még mindig pozitív teszteket produkál, Carvajal és Bale még a felépülés fázisában vannak, Camavinga pedig eltiltott.”

„Csak arra gondolunk, hogy folytassuk a harcot az elérhető trófeákért. Érdekes ez az időszak, mivel visszatérünk a LaLigába, aztán jön a Király-kupa, majd utazunk a Szuperkupára Szaúd-Arábiába. Ez most egy kritikus időszak, legkevésbé az érdekel jelenleg, hogy mi lesz június 30-án.”

„Courtois helyzetét ki kell értékelnünk. A játékos rendben van, még akkor is így volt, amikor pozitív volt a tesztje. Nem voltak tünetei, egyedül dolgozott az otthonában. Ma úgy tűnt, hogy jó formában van, szerintem készen áll a játékra.”

Ancelotti

„Hazard jól van, a legutóbbi meccsen úgy tűnt, hogy tele van önbizalommal, igazi elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Kulcsfontosságú játékos lehet számunkra ezen a meccsen, de nem fogom elmondani a kezdőt, arra még várni kell egy kicsit.”

„Mindenkinek megvan a saját véleménye azzal kapcsolatban, hogy a COVID miatt el kellene-e halasztani a meccseket. Sok csapatot súlyt ez a probléma, de megvan a protokoll, amit mindenkinek követnie kell. Ha a protokoll szerint történnek a dolgok, a meccseket le kell játszani. Így igazságos, mivel a járványt kézben tartják. Nem vagyok orvos, de sok tudóst meghallgatok, akik ezt mondják. Mennünk kell előre, és tudunk is.”

„A győzelem hajt. A LaLiga még mindig hiányzik az önéletrajzomból, nagyon szeretném megnyerni, de 2022-re elsősorban azt kérem, hogy mindenki legyen egészséges, mivel ha a körülötted lévők jól vannak, akkor te is jobban érzed magad.”

„Lunin egy nagyon motivált kapus, igazi profi, kiválóan dolgozik az edzéseken. Kiváló kvalitásokkal bír, ezt meg is fogja mutatni hamarosan. Nem igazán kap játéklehetőséget, mivel a világ legjobb kapusa van előtte a sorban. Ezzel tisztában vagyok, ő is megérti, és mindenki más is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres karrierje lesz.”

„Nagyon szeretnék ott lenni a Real Madrid játékoskijárójában, amikor az új stadion megnyílik. Tudom, hogy ez egy kicsit önző dolog, de ez olyasvalami, amit nagyon várok. A klub jövője biztosítva van. Ez egy olyan klub, amely versenyképes volt, versenyképes és versenyképes is lesz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben ez még az eddigieknél is jobban igaz lesz.”

„Bale, Marcelo, Modrić és Isco szerződése a végéhez közeledik, a klubnak van ideje beszélni velük, és meghozni a mindenki számára legjobb döntést.”

„A játékosoknak megvan a felelősségük a pályán, a pályán kívül pedig a társadalmi felelősségük. Rengeteg követőjük van, jó példával kell elöl járniuk. Vinícius Jr. elment nyaralni, és sajnos elkapta a vírust, ahogy olyan emberek milliói is, akik szintén megfelelően viselkedtek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK