Karembeu: Én a Real Madriddal vagyok

Karembeu-nek is jutott egy kisebb szelet a Real Madrid 120 esztendős történelméből. Az egykori labdarúgó, az Olympiakos jelenlegi sportigazgatója ugyan mindössze 82 alkalommal ölthette magára a blancók szerelését, ugyanakkor ez idő alatt két Bajnokok Ligája-serleget emelt a magasba. a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés, illetve a klub születésnapja apropóján adott rövid interjút a Radio MARCA munkatársának.

„Nincs ellenérzésem amiatt, hogy francia vagyok. Egyértelműen a Real Madriddal vagyok. Bármikor örömmel öltöm magamra a habfehér mezt, s most, a klub születésnapja kapcsán ugyanezt a határtalan boldogságot kívánom minden madridistának. A Real Madrid a világ legjobb klubja.”

„Több ízben hangsúlyoztam már, hogy a Real Madrid mindig sikeres volt, mikor francia játékosokat tudhatott soraiban. Remélem Mbappé lesz a következő érkező… hacsak a szerződtetése nem történt már meg. Nagyon intelligens fiú, s amennyiben nem újítja meg szerződését a PSG-vel, az csak egy másik klub miatt lehet, amely klub nem lehet más, mint a Real Madrid.”

„Nincsenek illúzióim, a jelenlegi állás szerint a PSG a párharc esélyese. A madridiaknak először egyenlíteniük kell, azután valahogy megfordítani az állást. Ancelotti pontosan tudja, hogyan hozhatja ki a legjobbat ebből a csapatból. Nem lesz könnyű, de a mérkőzés helyszíne a Bernabéu lesz.”

„A Real Madrid gyengén szerepelt a Parc des Princes-ben. Mindössze egyetlen valamire való támadásuk volt, gólszerzési lehetőségük egy sem. Nagyon mélyen védekeztek, A PSG játékosai uralták a mérkőzés egészét.”

„A Bajnokok Ligája történelme egyenlő a Real Madrid történelmével. Puskás és Gento korszaka óta van ez így. Hogy mit kívánhatnék a klub születésnapja alkalmából? Nos, itt az ideje egy pazar meccsnek és egy újabb Bajnokok Ligája-győzelemnek.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK