Lucas: Ki akarjuk harcolni a továbbjutást

Ancelotti mellett a spanyol játékos állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Sahtar elleni BL-csoportmeccs előtt.

„Ez egy fontos lépés számunkra. Ha nyerünk, akkor lényegében bebiztosítjuk a továbbjutást. Ez nem kis teljesítmény, jól haladunk, elégedettek vagyunk az idény eddigi alakulásával.”

„Csak magunkra koncentrálunk. Tudjuk, hogy ha nyerünk, akkor megvan a továbbjutás, csak ez érdekel minket. Nagy eredmény lenne lezárni a továbbjutás kérdését két mérkőzéssel a csoportkör vége előtt.”

„Jelenleg jobb oldali védőként tekintek magamra. Ez egy olyan poszt, amelyhez remekül alkalmazkodtam, és ahol jól érzem magam minden meccsen és edzésen. Élvezem a játékot ezen a poszton.”

Lucas

„A sérülésem szempontjából már jól érzem magam, felépültem, erősnek érzem magam.”

„Elkerülhetetlen, hogy az emberek az El Clásicóról beszéljenek. Nekünk is a látóterünkben van, de száz százalékban a Sahtar elleni meccsre koncentrálunk, mivel nagyon fontos lépést tehetünk a Bajnokok Ligája következő szakasza felé.”

„Nagyon nehéz lenne elképzelnünk, hogy min mennek keresztül az ukrán játékosok. Minden sokkal nehezebb számukra. Szeretnénk, ha mielőbb vége lenne a háborúnak.”

„Nem zavar, hogy nem tekintenek ránk favoritként a BL-ben. Ez csak még inkább motivál minket. Az előző idényben sem voltunk azok, mégis megnyertük a sorozatot. Ami rajtunk múlik, az az, hogy jól teljesítsünk, megpróbáljunk nyerni. Ez az, amit minden évben megteszünk.”

„Hiszünk abban, hogy a BL megnyerése nem szerencsén vagy véletlenen múlik. A BL egyre nehezebb lesz minden idénnyel, büszkék vagyunk rá és örülünk annak, hogy ilyen sokszor megnyertük az elmúlt években. Nem igazán zavar minket amit a kívülállók mondanak.”

„A hat évvel ezelőtti meccsünket ebben a stadionban zárt kapuk mögött játszottuk, 3-3-ra végződött. Emlékszem, hogy Bale egy nagyszerű kapásgólt lőtt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK