Valverde: Sokat segít, hogy olyan játékosaink vannak, mint Brahim

Fede Valverde
Fede Valverde (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Brahim mellett Valverde és Lunin nyilatkozott az RB Leipzig elleni mérkőzés után.

Valverde:

A mérkőzés

„Örülök az eredménynek és a csapat befektetett munkájával elégedett vagyok. Nem mondom, hogy briliáns teljesítmény lett volna, de gratulálnunk kell a három támadónknak, akik csodás munkát végeztek, nem csak akkor, amikor náluk volt a labda, ez pedig kulcsfontosságú volt abból a szempontból, hogy a középpályások és a védők kicsit fellélegezhettek.”

„Nehezen lendültünk bele a meccsbe, kaptunk egy gólt, amit érvénytelenítettek. Nem láttam, hogy mi történt, de szerintem lesnek ítélték. Javulnunk kell ebben. Nem kellene gólt kapnunk, hogy felébredjünk. Hezitáltunk, megfizettünk érte. A második félidőben jobban teljesítettünk, javultunk hátul és támadásban is.”

Brahim gólja

„Nagyon örülök neki. Nem mindig van a kezdőben, nem játszik minden meccsen, de bármikor is lépjen pályára, briliáns teljesítményt nyújt, keményen dolgozik, megfelelő a hozzáállása. Ez az egész csapat számára nagyon fontos. Az, hogy ilyen játékosaink vannak, mindig sokat segít.”

Lunin

„Csodás volt, gratulálok neki. Nagyon érett teljesítményt nyújtott, egy számára különösen nehéz pályán. Tudjuk, hogy a kapusok hatalmas terhet hordoznak a vállukon.”

Lunin
Lunin (forrás: realmadrid.com)
Lunin:

A mérkőzés

„Kemény mérkőzés volt, igazán megterhelő. Nagyon örülök és hálás vagyok a csapat kemény munkájáért. Együtt sikerült megoldanunk. Jó győzelmet arattunk, a csapat jó hangulatban van. Most a következő meccsre kell koncentrálnunk.”

Visszavágó

„Mindig próbálsz javítani a játékodon, az eredményeken, de ezúttal egy győzelemmel és egy kis előnnyel sikerült távoznunk. A Bernabéuban egy teljesen más mérkőzés lesz, nulláról kezdünk. Tettünk egy lépést a jó irányba, de mennünk kell tovább.”

A Leipzig érvénytelen gólja

„Ellökött, szerintem ezt lehet szabálytalanságként értelmezni. Nem tudom. Miután kiütöttem a labdát, egy játékos a tizenhatos környékéről lőtt. Aztán tettem néhány lépést előre, mivel nem volt időm ismét felvenni a pozíciómat, magasan maradtam, hogy tudjak reagálni, ha a labda ismét középre jön. Azt hiszem lest ítéltek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK