Köszönetnyilvánítás a Cibelesen

Luka Modrić
Luka Modrić (forrás: realmadrid.com)

A Cibeles téren hagyományosan összegyűltek a szurkolók, akikhez több játékos és Ancelotti is szólt néhány szót.

Nacho:

„A Real Madrid a győzelemről, a győzelemről és a győzelemről szól. Soha nem adjuk fel, a végsőkig harcolunk, a nehéz pillanatokban is megyünk előre. Most a szurkolóinkkal ünnepelünk, akik megérdemlik ezt. Köszönjük az egész éves támogatásotokat, mivel nélkületek ez nem lett volna lehetséges! Hala Madrid!”

Kroos:

„Két hete megígértem nektek, hogy eljövünk a Cibelesre ünnepelni, és itt vagyunk, a Tizenötödiket ünnepeljük. Köszönök minden segítséget és szeretetet, amit az elmúlt tíz évben kaptam. Felejthetetlen évek voltak ezek nektek és a csapatnak is. Ők itt csodálatos játékosok és emberek. Egy otthonom van és az ez. Nagyon köszönöm!”

Carvajal:

„Köszönöm az egész idényben nyújtott támogatásotokat. Számomra a Real Madrid az otthon, el sem tudnám képzelni az életemet enélkül a klub nélkül. Mindössze két meccset veszítettünk el az idényben, fantasztikus idényt zártunk ezzel az újabb BL-győzelemmel. Mi vagyunk Európa királyai!”

Bellingham:

„Csodálatos első idény volt ez. Megtiszteltetés, hogy ebben a csapatban lehetek és láthatom ma itt a szurkolókat. Nagyon várom az ünneplést a Bernabéuban.”

Vini Jr.:

„Mindenkinek nagyon köszönöm, nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. Rengeteget tanultunk Nachótól, Kroos-tól, Modrić-tól, Carvajaltól, a fiatalok, akik itt vannak, nagyon sok újabb trófeát akarnak nyerni.”

Lucas Vázquez:

„Elképesztően boldog vagyok, hogy sikerült elérnünk valamit, ami ennyire fontos a madridizmusnak és nekünk. Megérdemeljük, hogy ma ünnepelhessünk, a szurkolóknak pedig köszönjük az egész éves támogatást!”

Valverde:

„Ez egy nagyon különleges nap, nektek köszönhetően megnyertük a Bajnokok Ligáját. Köszönjük, Kroos-nak, aki egy legendává vált játékos. Hala Madrid!”

Modrić:

„Micsoda csapat ez, ti pedig micsoda szurkolók vagytok! Mi vagyunk Európa bajnokai!”

Ancelotti:

„Nektek köszönhetően 90 perc a Bernabéuban nagyon hosszú.”

Güler:

„Hello, madridisták! Egy család vagyunk. Mindenkinek köszönöm!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK