A Real Madrid már Android táblagépeken is

A Samsung Electronics Spanyolország és a Real Madrid C.F. aláírt egy megállapodást, melynek értelmében a MyMadrid nevû alkalmazás világszerte elérhetõ lesz, kizárólag Android operációs rendszert futtató táblagépekre optimalizált változatban. Az eseményen jelen volt Emilio Butragueno, intézményi kapcsolatokért felelõs igazgató és Celestino Garcia, a Samsung spanyol telekommunikációs részlegének vezetõje.

Ezzel a kezdeményezéssel a Real Madrid ismét megmutatta a fejlõdés iránti elkötelezettségét, egy új kaput nyitott meg a szurkolók felé. A MyMadrid nevû alkalmazás korábban Samsung okostelefonokra és televíziókra optimalizált verzióban létezett, ez az új változat egy újabb ékes bizonyíték a két márka szoros együttmûködésére.

Az alkalmazás spanyol és angol nyelven ingyenesen letölthetõ lesz a felhasználók számára a Samsung Apps Store-ból, egészen 2012. július 31-ig.

A MyMadrid ingyenes hozzáférést biztosít a Real Madrid szurkolóinak egy sor exkluzív tartalomhoz a klubról, úgy mint élõ közvetítések, statisztikák, játékos profilok, stb. A rendszer interaktív, tehát kommunikációra is lehetõséget biztosít.

Az alkalmazáson keresztül közvetlenül elérhetik a felhasználók a Real Madrid online boltját, illetve az applikáció tartalmaz egy exkluzív huszonnégy órás hozzáférést a RealmadridTV-hez, illetve csapat Bajnokok Ligája mérkõzéseinek összefoglaló videóihoz.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK