Xavi: Néhányan rosszfiúnak akarják beállítani Messit Madridban

Az FC Barcelona középpályása, Xavi Hernández a katalán Sport címû lapban reagált a Király-kupa elõdöntõjének elsõ összecsapása után történt eseményekre. A játékos szerint a fõvárosban néhányan gazemberként tüntetik fel apró argentin csapattársát.

Xavit az interjú során megkérdezték arról, hogy szerinte mi történt Messi, Arbeloa és Karanka között a folyosón és a parkolóban a múlt heti összecsapás után Madridban. „Ez egy nagy kupac szemét, beszéljünk inkább a futballról. Nem beszélhetnénk egyszerûen a futballról? Ez olyasmi, ami már száz éve is megtörtént a futballban, és meg is fog – aki veszít, ideges. Nem tudom, hogy mi zajlott le, még azt sem tudom, hogy amit az emberek állítanak, valójában megtörtént-e.” (Elég, hogy Arbeloa, Karanka, Callejón és Jordi Alba tudják… A szerk.)
“Nem láttam semmit és nem is érdekel, Leót sem kérdeztem meg errõl. Néhányan egyszerûen rossz embernek akarják beállítani Messit. Gazember lenne? Nem. Leo egyszerûen versenyzõ típus, és mindig is az lesz. Mi ezzel a baj?” (Nekünk lenne néhány ötletünk… A szerk.)
“Mit akarnak elérni azzal, hogy ilyen dolgokat mondanak?” (Gyaníthatóan azt, hogy a végre lehulljon a lepel, és a világ számára egyértelmûvé váljon, nem egy szenttel van dolguk. A szerk.) – reagált csapattársa kirohanására Xavi.

A Real Madrid játékosait hiénákként ábrázoló videóval kapcsolatban (amiért egyébként azután, hogy a Real Madrid jogi útra terelte a dolgot, gyorsan bocsánatot kértek a katalánok) a Barca játékosa elmondta: „Ennek semmi köze hozzánk, a játékosokhoz,” de azért hozzátette, hogy a Real Madrid agresszív és kemény stílusban játszik. „Képzelje el, hogy úgy játszik, mintha az élete függne tõle. Mi inkább elkerüljük az ilyen eszméket.”

Xavi végül kitért még arra is, hogy szerinte jobb eredményt is elérhettek volna a Bernabéuban: „Úgy távoztunk a pályáról, hogy túlságosan nyitva hagytuk a párharcot, figyelembe véve a kihagyott helyzeteinket. Ez a Real Madrid, és ha nem döntöd el teljesen a párharcot, talpra állnak. Sokkal kedvezõbb eredményt is elérhettünk volna, de végül nem így lett.” (Lehet, hogy Xavi egy másik meccset nézett? Talán inkább meg kellene köszönnie az égieknek, hogy nem több gólos hátrányból várják a visszavágót… A szerk.)

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK