Karanka: Elérkezett a szezon legfontosabb része

“Nyerni akarunk, folytatni a gyõzelmek sorát, és úgy játszani, mint a válogatott meccsek miatti szünet elõtt” - mondta a Real Madrid másodedzõje a Zaragoza elleni meccset megelõzõ sajtótájékoztatón.

A mérkõzésrõl: „Nehéz helyzetben vannak, és számunkra is fontos ez a mérkõzés a válogatottak miatti szünet után, mely során szerencsére egyetlen játékosunk sem sérült meg komolyabban, azaz jó formában érkezünk. Nyerni akarunk, folytatni a gyõzelmek sorát, és úgy játszani, mint a szünet elõtt. A csapat jól van, és elérkezett a szezon legfontosabb része.”

A játékosok pihentetése a Bajnokok Ligája negyeddöntõje elõtt: “Coentrão a keret tagja, és meglátjuk, hogyan alakul az állapota holnapig. Vannak játékosok, akik sokat utaztak, két meccset is játszottak a nemzeti csapatukkal, úgyhogy holnapig várunk azzal, hogy eldöntsük, kik lesznek a kezdõcsapatban.”

Casillas: “Orvosi szempontból már régóta jól van, de játékosként még nem éri el a 100%-ot. Nem neveztük, de az edzésen jól szerepel, és ez mindenkinek jól jön. Kapusként speciális a helyzete.”

A kapitány rendelkezik azokkal a képességekkel, mint Diego López? “A legjobb, ha megkérdezik Silvio Lourót, õ a kapusok edzõje.”

A Real Madrid Castilla középpályása, Casemiro: “25 játékosunk áll készen, mindannyian magas szinten vannak. A Castillában és a Real Madrid C-ben is vannak játékosok, akiknek jó szezonjuk van. Figyeljük õket, és amikor majd úgy gondoljuk, hogy debütálhatnak az elsõ csapatban, akkor ez meg fog történni.”

Mourinho állítólagos videója a PSG-nek a Barcelona gyengeségeirõl: “Nevetséges. Ez nem igaz.”

A saját és Mourinho jövõje: “Vannak feltételezések, és akkor, mikor a Míster eldönti, megy vagy marad, én is el fogok gondolkodni a jövõmrõl. Nagyon jól érzem magam vele és a technikai stáb többi részével, jelenleg nem tervezek semmit ezzel kapcsolatban.”

A csapat elõtt álló nehéz idõszakról: “A technikai stáb és az edzõ csak a holnapi meccsre gondol a Romaredában.”

 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK