Lucas Vázquez: „Nagy…

Lucas Vázquez: „Nagyon boldoggá tesz, hogy tagja lehetek a huszonhárom fős keretnek és a válogatottnak. Alig várom, hogy megkezdődjenek az edzések, különösen pedig az Európa-bajnokság. Del Bosque bejelentésekor éppen otthon tartózkodtam. Sorra jöttek a gratuláló üzenetek. Remélem, hogy segítségére lehetek majd a csapatnak. Jelenleg jól érzem magam. Egy kemény szezonon vagyok túl, pályára léptem a Bajnokok Ligája döntőjében is, de sikerült megőriznem a frissességemet.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”