Cristiano Ronaldo fényûzõ háza

Cristiano Ronaldo ismét megmutatta, hogy a gazdasági válság nem tartozik a mindennapi gondjai közé. A Real Madrid játékosa szerény 4 millió euró értékben építtetett házat magának a Portugália északi részén húzódó, Pereda-Geres Nemzeti Park szívében. A portugál támadó az elõszezon kezdete elõtt egy hatalmas házavató bulit tartott, amelyre a közeli hozzátartozóit és barátait hívta meg, így természetesen ott volt Fabio Coentrão is.

Cristiano nem szerénykedett a kiadásokkal. A birtok 5000 négyzetméteren fekszik, szemben a Caniçada-mocsárral, amely így maximális nyugalmat és elszigeteltséget biztosít. A ház maga két szintre van osztva a maga 800 négyzetméterével. Felül egy 26 négyzetméteres lakosztály található fürdõszobával, jacuzzival, török fürdõvel és további 11 négyzetméternyi öltözõvel.

    

Ezen a szinten további három 15 négyzetméteres szoba található, saját fürdõszobával. Az alsó szinten pedig ott van a 92 négyzetméteres nappali, tetõablakokkal ellátva, természetes fénnyel bevilágítva így az egész teret. Találhatunk továbbá még egy szobát, egy hatalmas konyhát és újabb két fürdõszobát a vendégek számára.

A ház szélén található a 65 négyzetméteres garázs (ami Cristiano autógyûjteményét elnézve logikus döntés volt) és a helikopter leszálló. A ház csodálatos erkélyekkel van körülvéve, amelyrõl fantasztikus kilátás nyílik a környezõ természetre és az elválaszthatatlan ügynök, Jorge Mendes házára, akinek a folyó túloldalán van egy birtoka.

A lakhely szinte megközelíthetetlen a földrõl, amely így jelentõsen megkönnyíti a biztonsági személyzet dolgát. Ennek köszönhetõen nem is volt egyszerû a ház bebútorozása és felszerelése, mivel a kiépített úton kamionok nem tudnak közlekedni, így a munkálatok kis teherautók segítségével folyhattak csak. A kert is az elszigeteltséget szolgálja. A kíváncsiskodók nem láthatják mi történik a házban, mert oda csak a mocsáron hajózva lehet belátni.

Mostantól kezdve ez lesz Cristiano fényûzõ búvóhelye. A portugál ide menekülhet majd menyasszonyával, Irinával és fiával, Cristiano Ronaldo juniorral, amikor csak a munkájuk engedi. A körbeölelõ természet pedig gondoskodik majd a nyugalmukról.

Forrás: Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK