Tíz játékos, akiket a Real Madrid megpróbálhat még leigazolni

Bár Rafa Benítez az interjúk során elég óvatosan beszélt a lehetséges érkezõkrõl, egyes hírportálok arról számoltak be, hogy a spanyol szakember nem teljesen elégedett a rendelkezésére álló kerettel. Az átigazolási piac még szûk egy hónapig nyitva, akár több játékos is magára öltheti idõközben a habfehér mezt. Lássuk, kiknek van erre a legnagyobb esélye.

Kapusposzt

De Gea
2015 nyarának leghosszabb átigazolási-sagája a spanyol hálóõré, aki Keylor Navas és Kiko Casilla minõségi versengése ellenére is az egyik legesélyesebb jelölt. Egyelõre minden jel arra mutat, hogy De Gea elõbb vagy utóbb érkezni fog.

Védelem

Ghoulam
Danilo leigazolásával a Real Madrid védelme már erõsödött. A napokban azonban felvetõdött annak a lehetõsége, hogy Fábio Coentrão kölcsönbe távozik (az Arsenal érdeklõdik iránta), amennyiben ez be is következne, úgy a Napoli algériai védõje, Faouzi Ghoulam érkezhet a helyére, akit szintén megkörnyékezett már Arséne Wenger csapata.

Otamendi
A Valencia argentin védõje lenyûgözõen teljesített tavaly, ezzel pedig felkeltette a Manchester United és a Real Madrid érdeklõdését. Mivel Sergio Ramos helyzete nagy valószínûséggel megoldódott, így a denevérek védõjének érkezése jelenleg kevésbé valószínû, azonban tudjuk, hogy a futballban néhány nap alatt minden megváltozhat.

Középpálya

Biglia
Modric tavalyi sérülései nyilvánvalóvá tették, hogy meg kell erõsíteni a Real Madrid középpályáját. Úgy tûnik, hogy Ancelotti után Benítezt sem gyõzte meg Illarramendi és Lucas Silva teljesítménye, Casemirónak pedig még nem volt elég ideje bizonyítani. A világsajtó szerint Lucas Biglia lehet az egyik befutó a középsõ játékrész megerõsítésére.

Pogba
Az örök álom. A világ egyik legfiatalabb és legtehetségesebb középpályása, aki gyakorlatilag minden nagy klub kívánságlistáján megtalálható. Mivel a francia játékost a Barcelona is szeretné megszerezni, így sosem lehet elvetni egy esetleges madridi szerzõdést sem, hiszen ha habfehérbe öltözik, akkor nem az õsi riválist erõsíti majd.

Támadósor

Ez az a pozíció, amely mellett jelenleg a legtöbb kérdõjel áll. Nagyon sok helyen láthatjuk, hogy Bale és Benzema is távozhat még, ez pedig arra késztetheti Florentino Pérezt, hogy egy, esetleg két nagy nevet is igazoljon a támadósorba. Nézzük meg, hogy kik a lehetséges érkezõk:

Morata
Ha igazán szükség lenne rá, 30 millió euró fejében visszatérhetne a saját nevelésû játékos, aki a Juventus színeiben tavaly élete szezonját produkálta.

Agüero
Amióta távozott az Atléticótol, szinte minden nyáron felmerül a neve a Real Madriddal kapcsolatban. Amennyiben Benzema távozik, talán az õ érkezésére lenne a legjobb választás, azonban Florentinónak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia.

Reus
Bár nem valószínû, hogy Bale valóban távozik, Marco Reus mindenképp egy jó lehetõség, különösen most, hogy Jürgen Klopp felállt a Drotmund kispadjáról.

Icardi
A nyár elején sokat olvashattunk róla, azonban jelenleg elég valószínûtlen az érkezése. Bár a mai napig röppennek fel pletykák vele kapcsolatban, a játékos a nyár közepén egyszer már kijelentette, hogy az Interben szeretne maradni.

Llorente
A Bilbao korábbi közönség kedvence nem szerepel a Juventus terveiben, minden jel arra mutat, hogy csak a Real Madrid hívására vár. Ha érkezik, elméletileg azért jön, hogy Benzemával harcoljon a kezdõ pozícióért. Spanyol hírek szerint szerzõdtetését két dolog nehezíti: a kivásárlási ára, illetve a fizetési igénye.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK