Iker Casillas: Idõre volt szükségem, távol a kritikáktól

Iker ma egy médiarendezvényen vett részt Leganésben. A Porto elsõ számú hálóõre, a Real Madrid legendája a helyi média kérdéseire válaszolt. Beszélt a távozásának okairól, a jelenlegi formájáról, a Real Madridról, de elárulta azt is, hogy mi a kívánsága erre az idényre.

Távozás Madridból: „Volt egy idõszak, amikor nagyon sok kritikát kaptam, idõre volt szükségem, távol ezektõl. Most boldog vagyok, az arcom is ezt bizonyítja.”

Bajnokok Ligája: „A sorsolás pillanata óta izgatott vagyok, ezt tudtam mondani akkor is, amikor kiléptem az utcára (nevet). Van egy bizonyos hangulat, amelyet a közönség és a szurkolók élvezhetnek majd. Nem tudunk versenyezni a nagy csapatokkal, de megpróbálunk majd jól zárni a sorozatban.”

Új, karcsú megjelenés: „Valójában kövérebb vagyok, mint valaha (nevet). Korábban mindig a média szeme elõtt voltam, most sokkal inkább a háttérben, ez pedig illik hozzám.”

De Gea: „Reméljük, kiderül, hogy mit is szeretne, és az is, hogy boldog. Nagyszerû kapus. A szakmai helyzete jelenleg nem olyan, amilyet szeretne, de reméljük, hamarosan meg tudja oldani és minden jól megy majd neki.”

Real Madrid: „Jónak tûnnek. Néhány érdekes játékossal erõsítették a keretet. Döntetlennel kezdtünk Gijónban, de ez csak a csapat összeállásának kérdése. Reméljük, hogy a folytatás olyan jó lesz, mint a Betis elleni meccs volt. Két pontos hátrányt kell ledolgozniuk, de ezt nem szabad görcsösen akarniuk. Még hosszú az út a szezon végéig.”

Szurkolók: „Mindig éreztem a szurkolók szeretetét, Madridban és Portóban is. Remélem, hogy továbbra is jó munkát végzek majd.”

Visszavonulás: „Nem vagyok halhatatlan. Továbbra is harcolni fogok, ha rajtam múlna, 60 éves koromig szeretnék játszani. Most úgy érzem, jó formában vagyok, remélem, sokáig játszhatok még.”

Kívánság: „Ott szeretnék lenni a Portóval a Bajnokok Ligája döntõjében, a Real Madrid ellen.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK