Zinedine Zidane: Mindent meg fogok tenni, ami a szívemből jön

Florentino Pérez 19:30-ra sajtótájékoztatót hívott össze, melyen bejelentette, hogy immáron nem Rafa Benítez a Real Madrid vezetőedzője. A spanyol utódja nem más, mint a klub legendája, Zinedine Zidane.

Florentino Pérez

“Jó estét kívánok! Köszönöm mindenkinek a részvételét! Azért jelenek meg a média képviselői előtt, hogy bejelentsek egy döntést, amely különösen nehéz volt a számomra: felbontottuk Rafa Benítez szerződését. Rafa egy remek edző és fantasztikus ember, akinek köszönjük a Real Madrid élén az elmúlt hónapokban végzett munkáját.

Zidane a Real Madrid új edzője_1

Továbbá  arról is döntöttünk, hogy az első csapat edzője Zinedine Zidane lesz. Vitathatatlan, hogy a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakjáról beszélünk. Mindenkinél jobban tudja, hogy mit jelent a Real Madrid kerete előtt állni. Tudja, hogy milyen nehéz feladatok várnak rá a kispadon, ismeri azokat a játékosokat, akikkel együtt fog dolgozni, és másodedzőként tagja volt annak a keretnek, amely megnyerte a Tizediket.

Ez a Te stadionod és a Te klubod. Mi bízunk benned, és a közönség is veled lesz. Ettől a pillanattól kezdve Te vagy a Real Madrid edzője. Számodra a lehetetlen nem létezik!”

Zinedine Zidane

“Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget, Presi! Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, és szerintem minden jól fog alakulni. A mienk a világ legjobb szurkolótábora és a világ legjobb klubja. Igyekszünk kupagyőzelmekkel zárni a szezont. Ami a legfontosabb, hogy holnaptól kezdve a csapattal leszek, és együtt fogunk dolgozni.

Zidane a Real Madrid új edzője_2

Tudom, hogy a Real Madridnál nem létezik az a szó, hogy “lehetetlen”. Ez egy fontos nap a számomra, amely még jobban megérintett, mint amikor először álltam itt játékosként, de ez így van rendjén. Mindent meg fogok tenni, ami a szívemből jön, hogy minden megfelelően sikerüljön.”
 

Zinedine Zidane január 5-én, kedden 13.30-kor Emilio Butragueno oldalán tartja meg az első olyan sajtótájékoztatóját a Real Madrid élén, amikor az újságírók kérdéseket is tehetnek fel.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tchouaméni
Tovább

Orvosi jelentés: Tchouaméni

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos sérülése kapcsán. A Real Madrid orvosi stábja által elvégzett tesztek Aurélien Tchouaméni…