Marcelo: Tárgyalunk a szerződésem meghosszabbításáról

Marcelo a Sevilla ellen 350. mérkőzését játszotta a Real Madrid játékosaként. A brazil Globoesporte kérése elemezte jelenlegi helyzetét és beszélt egy kicsit a jövőről, de természetesen szót ejtett arról is, hogyan éli meg azt, hogy ezúttal is kimaradt a válogatott keretéből.

Jövő a Real Madridban: „Remélem, hogy nagyon hosszú ideig itt lehetek még, tárgyalunk egy új szerződésről is. A jelenlegi kontraktusom 2020-ig szól. Megpróbálok itt maradni olyan sokáig, ameddig csak lehetséges. Hogy Brazíliában fejezem-e be a pályafutásomat? Egyelőre nem gondolok erre, még messze van. Az életem egy jó szakaszát élem jelenleg, nincs értelme azon gondolkodni, hogy mi történik majd a karrierem végén.”

Munka Zidane kezei alatt: „Számomra igazán jónak tűnik. Nehéz egy olyan csapatot átvenni  az idény közepén, mint a Real Madrid, amely rengeteg kritikát kap, ráadásul a harmadik helyért kell harcolnia. Nem egyszerű, de úgy vélem, jó munkát végez. Majd a szezon végén meglátjuk, hogy hol végzünk, de teljesen biztos vagyok abban, hogy Zizou a világ legjobb edzőinek egyike lesz.”

Marcelo_1

A Real Madrid idénye: „Nehéz. Úgy gondolom, hogy nem volt jó előszezonunk, ennek az árát fizettük meg az idény közepén. Vagyunk, ahol vagyunk, de harcolni fogunk egészen a szezon végéig. Van néhány bajnoki mérkőzésünk, amely felkészíthet bennünket a Bajnokok Ligájára. Meglátjuk…”

Miért befolyásolja az előszezon ennyire a csapatot? „Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy mi történt. A tavalyi előszezonunk nem a legjobbak közé tartozik.”

Wolfsburg: „Nem tudok egyetérteni az általános vélekedéssel, miszerint könnyű ellenfelet kaptunk. A Bajnokok Ligája kieséses szakaszában már nincs könnyű ellenfél. Biztos vagyok benne, hogy mindkét mérkőzés nehéz lesz.”

Viccelődés Neymarral a Real Madriddal kapcsolatban: „Sokat beszélgetünk a futballról. Nehéz lenne Neymar számára csatlakozni a Real Madridhoz, hiszen a Barcelonával ír történelmet.”

Kimaradt a válogatottból: „Nem aggódom amiatt, hogy nem hívtak be a válogatottba. A célom a munka folytatása. Ha kapok meghívót, akkor menni fogok. Ha nem, akkor nem. Nem aggódom emiatt.”

Marcelo_2

Zavarja-e, hogy kimaradt: „Egy kicsit igen, de ez nem befolyásol semmit.”

Kapcsolata Dungával: „Normális, csak normális.”

Casemiro teljesítménye: „Nem lepett meg, hiszen itt mindenki tudja, hogy minden megvan benne ahhoz, hogy a Real Madrid játékosa legyen.”

Cristiano és Messi rivalizálása: „Cristiano a világ legjobbja. Látom őt az edzőpályán, majd azt, hogy hogyan teljesít a mérkőzéseken. Ismerem az ambícióit… Számomra ő a legjobb.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK