Ramos: Felszabadulva várjuk a klasszikust

A születésnapos kapitány, Sergio Ramos a hivatalos honlapon beszélt az el Clásicóról, a Real Madridhoz kapcsolható emlékeiről és az új honlapjáról.

El Clásico
"A csapat nagyon jó formában van. Ez az a hét, ez az a mérkőzés, amihez nem sok mindent kell hozzáfűzni, hiszen mindannyian tudjuk, milyen fontos az el Clásico. A futballban bármi megtörténhet, és a csapat felszabadulva várja az összecsapást. Az őszi vereség után itt a lehetőség a visszavágásra. Szombaton szerencsénk lesz egy olyan nagyszerű csapat otthonában játszani, mint a Barcelona. Jól szeretnénk teljesíteni. A csapat jó úton halad, nagyszerű formát mutat és ez önbizalmat ad a szombati találkozóra. Célunk a jó játék és a három pont megszerzése, amivel valamelyest csökkene a hátrányunk is velük szemben."

Egy klasszikus kulcsmomentumai
"A futball nem egyszerű, de jól akarunk játszani, és ez mindig könnyebb, ha a szívedet is magaddal viszed a pályára. Bármi megtörténhet, egyrészt lesz egy bíró is, másrészt egy nagyszerű csapat lesz az ellenfél, akinek rendkívül veszélyes játékosai vannak. Meg kell próbálnunk minél jobban védekezni, hiszen az ilyen mérkőzések egészen kis dolgokon dőlnek el. Az fog győzni, aki kevesebbet hibázik. Reménykedjük benne, hogy a Real Madrid nagyszerűen fog teljesíteni és legyőzi a Barcelonát."

A születésnap
"Boldog vagyok, különleges nap ez számomra, hiszen a 30. születésnapomat ünneplem. Régóta itt vagyok a klubnál, ha visszatekintek, rengeteg nagyszerű élményben volt részem, mint például a Tizedik. A mai napig kiráz a hideg, ha visszagondolok arra a mérkőzésre. Megindító, ha látok egy képet vagy egy videót a gólomról. Az életem egyik legemlékezetesebb pillanta volt, és természetesen a Real Madrid szurkolóinak is."

"Szeretnék köszönetet mondani valamennyi csapattársamnak, akik felköszöntöttek a mai napon. Mindig jó érzés érezni a társak szeretetét és támogatását, mert rengeteg közös pillanatot osztunk meg egymással, egy nagy család vagyunk. A legjobb dolog egy szerető családban lenni, akikre akkor is számíthatsz, ha épp magad alatt vagy. Ha te is figyelmet fordítasz a csapattársaidra, egy nap visszakapod tőlük ezt a gondoskodást."

Az új honlap
"Most mutattuk be az új weboldalamat. Egy új platform és egy új módja annak, hogy közelebb kerüljek a rajongóimhoz. Amit ott látunk, az mind én vagyok, pedig korábban próbáltam védeni a privát szférámat. De most ennek is eljött az ideje, hogy az emberek lássák a zenélő vagy a lovagló Sergio Ramost. Azoknak az embereknek készült, akiket befolyásol a profi karrierem, akik erőt merítenek belőlem. Szeretném, ha az emberek jobban megismernének. Remélem, tetszeni fog mindenkinek."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK