Gareth Bale: Meg akarjuk állítani a Manchester City felemelkedését

Zinedine Zidane mellett Gareth Bale jelent meg az Etihad sajtótermében tegnap este, aki a trénerhez hasonlóan készségesen válaszolt a média kérdéseire.

A mérkőzésről: „Magabiztosak vagyunk, a győzelemért lépünk pályára. Wolfsburgban nehéz pillanatokat éltünk át, tanulnunk kell a hibáinkból, oda kell tennünk magunkat és meg kell próbálnunk megnyerni a meccset. Ha együtt, csapatként játszunk, akkor jó esélyünk van a továbbjutásra. Az ilyen mérkőzések az okai annak, hogy valaki futballistává válik. Ez egy nagy meccs, szeretjük az ilyen alkalmakat. Gólt kell szereznünk és nem szabad kapnunk egyet sem. Bizonyítani akarjuk, hogy egységes csapat vagyunk. Mi szeretnénk diktálni a tempót, előnnyel akarunk visszatérni Madridba. de ez nem lesz egyszerű.”

Manchester City: „Idáig nem jut el egyetlen csapat sem pusztán szerencsével, bármelyik csapat nehéz ellenfél lenne. Izgatottak vagyunk, alig várjuk a meccset. Meglepett, hogy korábban sosem jutottak még be az elődöntőbe, hiszen a Manchester City topcsapat a Premier League-ben. Nagyon keményen dolgoznak, de mi meg akarjuk állítani a felemelkedésüket.”

Leckék Wolfsburgból: „Visszanéztük a mérkőzést, türelmesebbnek, okosabbnak kell lennünk, hiszen a párharc 180 percig tart. Együtt fogunk támadni és védekezni.”

Zidane: „Az érkezése óta nagyszerű. Bízik bennünk, lehetőséget ad arra, hogy kiteljesedjünk a pályán, hiszen olyankor játsszuk a legjobb játékunkat. Remélem, hogy hosszú ideig itt marad.”

Visszatérés Angliába: „Jól érzem magam. Nagyszerű visszatérni, tényleg alig várom a meccset. Tudom, hogy nehéz lesz, de izgalmas mérkőzés a szurkolók számára. Nem kell bizonyítanom semmit, régóta futballozok már.”

Kapcsolata Cristianóval: „A sajtó olyan dolgokat hisz, amik nem is léteznek. A legfontosabb dolog a futball, illetve hogy együtt nyerjünk meccseket és trófeákat.”

Esély a Bajnokok Ligája győzelemre: „Mindig nagy jelentőséggel bír az ehhez hasonló trófeák megnyerése. A tőlünk telhető legjobbat próbáljuk majd nyújtani annak érdekében, hogy megszerezzük a BL-trófeát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK