Cristiano Ronaldo: Zidane hatalmas tiszteletet érdemel

A Real Madrid portugál aranylabdásával az AS napilap készített rövid interjút, mely során a támadó felidézte az előző idényt, a Bajnokok Ligája döntőjét, valamint beszélt a Zinedine Zidane által végzett munkáról is.

Előző idény: „Megnyertük a Bajnokok Ligáját, ráadásul én voltam a sorozat legjobb góllövője is. Talán pályafutásom egyik legjobb idényén vagyok túl.”

Az utolsó büntető Milánóban: „A szívem egyre hevesebben vert, ahogy közeledtem a büntetőpont felé, hiszen tudtam, hogy ez lehet a mindent eldöntő lövés. Ugyanakkor biztos voltam benne, hogy betalálok és hozzásegítem a Real Madridot a Tizenegyedikhez.”

Zidane: „Zidane volt számunkra a tavalyi szezon kulcsa. Az érkezése után keményebb és hatékonyabb munkára kötelezett minket. Igazi profi és kiváló ember. Véleményem szerint az egyik legnagyobb erőssége az a nyugalom, amit sugároz a játékosok felé. Melyik edzőnek sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját úgy, hogy mindössze hat hónapja vette át a csapat irányítását? Hatalmas tiszteletet érdemel, nagy örömmel tölt el, hogy velünk van.”

A sikerek megismétlésének esélye: „A Real Madridban való szereplés együtt jár a nagy címek megnyerésének elvárásával. A Bajnokok Ligája mindig is különleges sorozat volt a klub számára. Többször hódítottuk már el a címet, mint bármely másik csapat, egyedülálló kapcsolat van a Real Madrid és a Bajnokok Ligája között. A célunk, hogy 2017 júniusában megnyerjük a Tizenkettediket.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK