Benzema: Le akarjuk gyõzni a Mallorcát

A Real Madrid francia csatára a Mallorca elleni bajnoki összecsapás elõtt beszélgetett a Bwin újságírójával. Benzema beszélt a csapat céljairól, jelenlegi formájáról, Zidaneról, Ronaldóról és a Lyonról.

„A célunk mindig a gyõzelem. Nagyon jó formában vagyunk. Bár tudjuk, hogy nem lesz könnyû dolgunk, azért dolgozunk, hogy legyõzzük a Mallorcát. Vezetjük a bajnokságot, harcolni fogunk a trófeáért, ami nagyon fontos számunkra.”

„Most vagyok az eddigi legjobb formámban. Még csak 24 éves vagyok, keményen fogok dolgozni, hogy továbbra is fenntartsam ezt a formát. Nagyszerûen érzem magam, sok gólt szerzek és ugyanígy kell dolgoznom tovább, hogy segítsek a csapatnak mindent megnyerni.”

„Nagyon fontos nekem, hogy én lettem a legeredményesebb francia játékos a klub történetében, átvéve ezt a helyet Zidanetól, aki a francia futball történetének legjobb játékosa. Nagyon örülnék, ha azt az utat járhatnám be, amit õ. Gyakran beszélek vele. Élõ legendának tekintem õt.”

„Cristiano Ronaldo egy nagyszerû játékos, sokszor passzolok neki, amikor együtt játszunk. Jó, hogy a Real Madridban játszik, mivel kiváló futballista.”

„Mivel ott nõttem fel, úgy gondolom, hogy a Lyon csapata a legesélyesebb a francia bajnoki cím megnyerésére. A PSG, a Lille és a Marseille mindig ott lesz a nyomukban, de úgy hiszem, a Lyon fog gyõzni.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK