Roberto Carlos az év végén visszavonul

Minden idõk egyik legjobb balhátvédje a Marcának adott exkluzív interjújában jelentette be, hogy ebben az évben végleg visszavonul az aktív labdarúgástól.

A világbajnok brazil játékos 2011 óta szerepel az orosz bajnokságban, mint az Anzsi Mahacskala játékosa, az év végén azonban befejezi a labdarúgást. Roberto Carlos barátainak már régen beszámolt visszavonhatatlan döntésérõl, a Marcának adott interjújában pedig a nyilvánossággal is megosztotta, hogy már nem érez magában elegendõ erõt a folytatáshoz.

„Abbahagyom a focit” – mondta a Real Madrid egykori játékosa. Hozzátette, nem szakít végérvényesen a labdarúgással, mi több, döntése hátterében is az áll, hogy szeretne még jobban megismerkedni az Anzsi mûködési struktúrájával, és tervei szerint a jövõben valamilyen vezetõ pozíciót fog betölteni a dúsgazdag dagesztáni klubnál.

Roberto Carlos pályafutása során három Bajnokok Ligája-címet, négy bajnokságot, két Világkupát, egy Európai Szuperkupát és három Spanyol Szuperkupát nyert a Real Madrid játékosaként, a brazil válogatottal pedig 2002-ben világbajnoki címet ünnepelhetett. Játékával forradalmasította a balhátvéd pozíciót.

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK